Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Üdvözöljük az iDrinks.hu Italkereskedés Webáruházában!

Esküvőre céges

Előnyök

Prémium minőségű

Szeszesitalok egy helyen

Ország boltja 2015-2018

Minden évben díjazott

Bankkártyás

Fizetési lehetőség

Személyes átvételi lehetőség

Extra kedvezménnyel

Prémium italok blogja

 • Mit innának a Marvel hősök a Végjáték előtt? - II. rész

  Mit innának a Marvel hősök a Végjáték előtt? - II. rész

  Lehetséges, hogy Amerika Kapitány, Vasember, Hulk és társaik kevesek lesznek ahhoz, hogy legyőzzék a Végtelen Kövekkel vagánykodó Thanost, aki már a teret, az időt és az elmét is befolyásolja? Bizony rájuk férne az erősítés! Mi lenne, ha beszállna a küzdelembe Rozsomák, Venom, Deadpool és még néhány ismert szuperarc?

  Nézzük, mit innának a Marvel csúcsmenői, mielőtt elindulnak a Thanos elleni ütközetre!

 • Mit innának a Marvel hősök a Végjáték előtt? - I. rész

  Mit innának a Marvel hősök a Végjáték előtt? - I. rész

  Rohamosan közeleg az elmúlt 20 év legnagyobb filmes dobása, a Marvel első szakaszának fináléja. A fanatikus rajongók már tűkön ülve várja a Végjátékot, amelyben a Bosszúállók, a Galaxis Őrzői, Dr. Strange és a többiek farkasszemet néznek az univerzumot fenyegető legnagyobb veszéllyel, Thanosszal.

  A Végtelen Kesztyűt birtokló titán egyetlen csettintésével eltörölte a világegyetem élőlényeinek felét, és az ellene támadó szuperhősöknek azzal a lehetőséggel is számolnia kell, hogy a végső csatában rájuk is hasonló sors vár…Nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy ilyen kritikus csata előtt Amerika kapitány és Hulk ne koccintana valamilyen bátorító itallal, mielőtt nekivágnak életük legdurvább harcának. Lássuk, mit innának a Marvel csúcsmenői, mielőtt elindulnak a Thanos elleni ütközetre.

Mintaboltjaink elérhetősége

Vásárlóink mondták rólunk

 • Véletlenül találtam a boltra, de nagyon örülök ennek. Gyors és pontos szállítás, odafigyeléssel csomagolt termékek. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, amit nyújtanak! Máskor is innen fogok rendelni! Köszönöm szépen! Ötcsillagos szolgáltatás! : )
  - CS. Marcsi
 • Lényegében korrekt bolt, korrekt eladok és rendszer. Szinte mindenféle ital megtalálható itt, nagyon ritkán akadok olyasmibe ami nincs, akkor is bőven van alternatíva, széles választékuk van.
  - Zsóka
 • Nagyon kedves és segítőkész hozzállást kaptam mind a telefonos érdeklődésemre, mind pedig az e-mailen történő kommunikációban. Maximálisan precízen, pontosan és extra gyorsan teljesítették a megrendelést, ahogy megígérték. Ezúton is hatalmas köszönet és csak ajánlani tudom őket mindenkinek! : )
  - PipiMadár