Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Üdvözöljük az iDrinks.hu Italkereskedés Webáruházában!

Esküvőre céges

Előnyök

Prémium minőségű

Szeszesitalok egy helyen

Ország boltja 2015-2018

Minden évben díjazott

Bankkártyás

Fizetési lehetőség

Személyes átvételi lehetőség

Extra kedvezménnyel

Prémium italok blogja

 • Irodalmi iszogatások Candide-tól Robinsonig.

  Irodalmi iszogatások Candide-tól Robinsonig.

  Candide a létező világok legjobbikának látná a miénket egy calvadosszal a kezében, Frankenstein egy édesen bohém sörrel térne vissza az életbe, Draculán meg csak egy hamisítatlan ír whiskey, a Paddy segíthetne! Az öreg halász egy neves whiskyvel vágna neki a haboknak, hogy megkaparintsa élete legnagyobb fogását, de Kafka bogárrá változott munkamániás figurájáról és a mindent túlélő Robinson italáról is ejtünk pár szót!  Új cikkünktől nemcsak a prémium italokhoz, de az olvasáshoz is megjön a kedve az embernek! Amennyiben korábbi cikkünket nem olvasta azt itt megteheti!

 • 5 akcióhős, akinek járna egy menő ital a világ megmentéséért

  5 akcióhős, akinek járna egy menő ital a világ megmentéséért

  Rambo simán túléli a dzsungel mélyében rejtőző vietkongok támadását, John McClane a Nakatomi toronyház szellőzőrendszeréből kiugrálva intézi el a legdurvább gengsztereket, Steven Seagal meg vonaton, repülőn is lenyomja a rosszarcokat. A Mission Impossible Ethan Huntjának meg az sem okoz nagy megpróbáltatást, hogy motorral repkedjen a szakadékok fölött, miközben elkap egy helikoptert, és akkor még ott van a Szállító, aki a leghalálosabb iramban vezető srác az akcióműfajban…

  Az utóbbi évtizedek tökéletes katonái bármilyen vészhelyzetet túlélnek, akármekkora túlerővel felveszik a küzdelmet (Rambó ezt egy kicsit talán túltolta), de nekik is járna egy szuper prémium ital, miután már megint megmentették a világot!

   

Mintaboltjaink elérhetősége

Vásárlóink mondták rólunk

 • Véletlenül találtam a boltra, de nagyon örülök ennek. Gyors és pontos szállítás, odafigyeléssel csomagolt termékek. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, amit nyújtanak! Máskor is innen fogok rendelni! Köszönöm szépen! Ötcsillagos szolgáltatás! : )
  - CS. Marcsi
 • Lényegében korrekt bolt, korrekt eladok és rendszer. Szinte mindenféle ital megtalálható itt, nagyon ritkán akadok olyasmibe ami nincs, akkor is bőven van alternatíva, széles választékuk van.
  - Zsóka
 • Nagyon kedves és segítőkész hozzállást kaptam mind a telefonos érdeklődésemre, mind pedig az e-mailen történő kommunikációban. Maximálisan precízen, pontosan és extra gyorsan teljesítették a megrendelést, ahogy megígérték. Ezúton is hatalmas köszönet és csak ajánlani tudom őket mindenkinek! : )
  - PipiMadár