Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Takamaka Rum

A Seychelle-szigetek lakói már a régi időkben is élvezték a Takamaka rum korai változatainak finomságát, és megalapozták a szigetvilág rumkultúráját. Seychelle ugyan nem természetes otthona a cukornádtermesztésnek, az itt élők azonban mégis számtalan lehetőséget találtak a rumkészítésre. Az erjesztett cukornádléből varázsolt Baka után úgynevezett „rhum arrangét” készítettek, ez a helyi rum, gyógynövények és fűszerek keveréke volt (rendszerint családi recept alapján készült, és emésztést elősegítő italként fogyasztották).

Aztán 2002-ben megalakult a Takamaka rumot készítő Trois Fréres, a Seyhelle központi főszigetét jelentő Mahén. A rumvállalatot a D’Offay-fivérek, Richard és Bernard alapították.

A vállalat központja egy régi trópusi fűszerültetvényen, a La Plaine St. Andrén található, története az 1700-as évekre nyúlik vissza. A Takamaka rum elnevezése a Seychelle-szigeten lévő egyik öbölre utal, emellett így nevezik az egyik helyi fafajtát is, mely megjelent a Takamaka rum első kiadásának címkéin.

A Takamaka rum az első és egyetlen kereskedelmi rumgyártó a Seychelle-szigeteken. A Takamaka rum kirobbanó sikert aratott a nemzetközi piacon, főként Európában és az Egyesült Arab Emírségekben.

Rendezés:
Cikkszám: R1368
Raktáron
7.490 Ft
Cikkszám: R6013
Raktáron
8.490 Ft
Cikkszám: R3730
Raktáron
6.750 Ft
Cikkszám: R6603
Raktáron
7.490 Ft
Cikkszám: R6047
Raktáron
12.490 Ft
Cikkszám: R1668
Raktáron
9.999 Ft
Cikkszám: R4667
Raktáron
6.750 Ft