Viszonteladóknak

A minőség elkötelezettjeiként prémium italokat kínálunk

A professzionális ital-nagykereskedés változóban van. Mára ezen a piacon is elvárt az online módon elérhető naprakész és pontos információ, és a lehető legszélesebb választék, hiszen a végső vásárlók, a fogyasztók is egyre igényesebbek, és folyamatosan keresik az új dolgokat, új italokat.

Ugyanakkor a bevált módszerek sem mennek ki a divatból, például a személyes, a vásárlóra, az ő - adott esetben speciálisabb - igényeire odafigyelő kapcsolattartás még mindig fontos elem.

Nagykereskedelmi oldalunk ezen szeretne változtatni. Cégünk Magyarország legszélesebb választékát kínálja, több ezer italkülönlegességgel állunk a vásárlóink rendelkezésére. Italnagykereskedésünk elkötelezett a prémium minőségű szeszesitalok forgalmazása mellett. Az italok világa csodákat kínál, és mi hiszünk abban, hogy ezek a prémium termékek folyamatosan egyre több kiskereskedésben és vendéglátóhelyen kapnak egyre kitüntetőbb figyelmet.

Hogy miért is válasszon minket?

Partnerség - a személyre szabott ajánlataink miatt: Üzletkötő kollégáink felkeresik önt, és segítenek az ön igényeire kialakítani mind a termékválasztékot, mind a szállítás ütemezését. Mindemellett kollégáinkra számíthat akkor is, ha speciális igény jelentkezne, netán sürgősen kell megoldani egy felmerült igényt, és természetesen akkor is, ha valamilyen reklamáció, vagy egyéb probléma jelentkezne. Annak ellenére, hogy cégünk kiemelkedő tényező az online italkereskedés piacán, pontosan tudjuk, hogy a személyes kapcsolatokra nagyon is nagy hangsúlyt kell helyeznünk. Partnerek vagyunk minden felmerülő esetben.

Választék - a választékunk miatt: Egyedülállóan széles prémium ital választékkal rendelkezünk, ennek jelentős részét ráadásul raktárról tudjuk biztosítani. Az egyre igényesebb fogyasztók folyamatosan keresik az új termékeket, a mi választékunkkal ennek az igénynek meg tudunk felelni.

Hozzáértés - a nyújtott szakmai támogatás miatt: Cégünk a választék mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmai támogatásra. Nem csak az adott italt kínáljuk, de igény szerint annak értékesítéséhez szükséges teljes körű információval, adott esetben a felhasználás, szervírozás, vagy épp az italhoz illő koktélreceptekkel is segíthetünk, de akár komplexebb képzéseket is tarthatunk az önök, a vásárlóikkal kapcsolatban álló kollégáinak.

Elérhetőség - a termékeink elérhetősége miatt: Az általunk forgalmazott termékeket az ország teljes területén házhoz szállítjuk, legyen az a legeldugottabb település is. Szállításunk rugalmas, minden egyedi igényhez igyekszünk alkalmazkodni. Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük keresse kollégánkat:

FEKETE NORBERT
Nagykereskedelmi vezető
+36-30-582-1420

KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36-30-582-1440

Mintabolt Nyitva Tartás
1055 Budapest,
Balassi Bálint utca 25.
Mintaboltunk száma:
+36-30-208-0181

Hétköznap: 10-19
Szombat: 11-19
Vasárnap: ZÁRVA
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétköznap: 10-18
Hétvégén: ZÁRVA
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink