Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Viszonteladóknak

 

A minőség elkötelezettjeiként prémium italokat kínálunk

A professzionális ital-nagykereskedés változóban van. Mára ezen a piacon is elvárt az online módon elérhető naprakész és pontos információ, és a lehető legszélesebb választék, hiszen a végső vásárlók, a fogyasztók is egyre igényesebbek, és folyamatosan keresik az új dolgokat, új italokat.

Ugyanakkor a bevált módszerek sem mennek ki a divatból, például a személyes, a vásárlóra, az ő - adott esetben speciálisabb - igényeire odafigyelő kapcsolattartás még mindig fontos elem.

Nagykereskedelmi oldalunk ezen szeretne változtatni. Cégünk Magyarország legszélesebb választékát kínálja, több ezer italkülönlegességgel állunk a vásárlóink rendelkezésére. Italnagykereskedésünk elkötelezett a prémium minőségű szeszesitalok forgalmazása mellett. Az italok világa csodákat kínál, és mi hiszünk abban, hogy ezek a prémium termékek folyamatosan egyre több kiskereskedésben és vendéglátóhelyen kapnak egyre kitüntetőbb figyelmet.

Hogy miért is válasszon minket?

Partnerség - a személyre szabott ajánlataink miatt: Üzletkötő kollégáink felkeresik önt, és segítenek az ön igényeire kialakítani mind a termékválasztékot, mind a szállítás ütemezését. Mindemellett kollégáinkra számíthat akkor is, ha speciális igény jelentkezne, netán sürgősen kell megoldani egy felmerült igényt, és természetesen akkor is, ha valamilyen reklamáció, vagy egyéb probléma jelentkezne. Annak ellenére, hogy cégünk kiemelkedő tényező az online italkereskedés piacán, pontosan tudjuk, hogy a személyes kapcsolatokra nagyon is nagy hangsúlyt kell helyeznünk. Partnerek vagyunk minden felmerülő esetben.

Választék - a választékunk miatt: Egyedülállóan széles prémium ital választékkal rendelkezünk, ennek jelentős részét ráadásul raktárról tudjuk biztosítani. Az egyre igényesebb fogyasztók folyamatosan keresik az új termékeket, a mi választékunkkal ennek az igénynek meg tudunk felelni.

Hozzáértés - a nyújtott szakmai támogatás miatt: Cégünk a választék mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmai támogatásra. Nem csak az adott italt kínáljuk, de igény szerint annak értékesítéséhez szükséges teljes körű információval, adott esetben a felhasználás, szervírozás, vagy épp az italhoz illő koktélreceptekkel is segíthetünk, de akár komplexebb képzéseket is tarthatunk az önök, a vásárlóikkal kapcsolatban álló kollégáinak.

Elérhetőség - a termékeink elérhetősége miatt: Az általunk forgalmazott termékeket az ország teljes területén házhoz szállítjuk, legyen az a legeldugottabb település is. Szállításunk rugalmas, minden egyedi igényhez igyekszünk alkalmazkodni. Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük keresse kollégánkat:

KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36-30-582-1440
Weboldal: https://DrinkDom.hu/

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTSON IDE!

A regisztráció véglegesítéséhez kérjük ne felejtse el megküldeni részünkre működési engedélyét emailben az info@drinkdom.hu címre!

 FONTOS! Az idrinks.hu weboldalon leadott rendelések kiskereskedelmi rendelésnek minősülnek, így az általunk kiállított számla továbbértékesítésre nem alkalmas. Továbbértékesítésre alkalmas számlát kizárólag nagykereskedelmi áruházunkban leadott rendelések után tudunk kiállítani! Kérem továbbértékesítési igény esetén vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.