Gyulai Pálinka Manufaktúra termékei
Az első gyulai pálinkafőzde alapítója a nemes Harruckern János György volt 1731-ben. Harruckern egy közel 3 évszázados pálinkatradíciót indított, amelynek büszke folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft. A Gyulai Pálinka valamennyi cseppjében érezhető a pálinka lelke! Minden tételüket illatos, ízes gyümölcsökből főzik, és 100%-os párlataikat 20-21 Celsius fokon kóstolják meg.
2011 fontos év volt a Gyulai Pálinka életében, ugyanis két arany és hét ezüstéremmel tértek vissza a világ egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényéről, a World Spirits Awardsról. Erdeiszeder-pálinkájuk lazán megkaparintotta az aranyérmet, és elnyerte a verseny legjobb párlatának járó elismerést is. A 2008 óta működő cég ügyvezetője Adamik Anikó, az egyetlen női magyar pálinkafőző mester, aki régóta rajong a jobbnál jobb pálinkákért és a főzési fortélyokért.