Agárdi Pálinka
Agárd szélén - amely községet sokan a Velencei-tó fővárosának tartanak - találunk egy gyümölcsösökkel körülölelt tanyát, amelyet a cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva, zamatos cseresznye és sok más egészséges gyümölcs illata leng be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek immár majd két évtizede a kiváló minőségű Agárdi gyümölcspálinkák. A Velencei-tó környéke tökéletes klimatikus viszonyokat biztosít a gyümölcstermesztés számára, azonban az üzem vezetőinek mindig fontosabb volt a minőség, mint a mennyiség. Vallják, az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon kell pálinkává főzni, a maximális minőségre való törekvés pedig mennyiségi határokat szab: az Agárdi gyümölcspálinkák limitált mennyiségben, sorszámozva kerülnek a polcokra. A törekvés helyes voltát számtalan hazai és nemzetközi elismerés is igazolja. A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettséget az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő, kézzel palackozott, sorszámmal ellátott Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást.
Cikkszám: P-000-0401
Utolsó 2 db raktáron
14.040 Ft
Cikkszám: P1167
Jelenleg nincs készleten!
17.990 Ft
Cikkszám: P0406
Jelenleg nincs készleten!
12.450 Ft
Cikkszám: P0425
Utolsó 2 db raktáron
9.990 Ft
Cikkszám: P1168
Utolsó 2 db raktáron
17.990 Ft
Cikkszám: P1141
Raktáron
1.690 Ft