Gyümölcsbor (100% gyümölcsből)
A tudatos gondolkodás egyre nagyobb teret hódít napjainkban, az élet számos területén. Az egészségességre hangolódás főszerepet kap a táplálkozásban, és ezzel együtt az italfogyasztásban is. Az jelent manapság értéket, ami közelít összetevőiben a természeteshez, ami kevés mesterséges, szintetikus hozzáadott anyagot tartalmaz, s ami nemcsak elviselhető, hanem kifejezetten hasznos a szervezet számára. A gyümölcsbor készítése is elmozdult ebbe az irányba, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Psenyecky pincészet példája. Az alapanyagok tekintetében kizárólag a természet kincsei jöhetnek szóba, melyek kiválogatása nagy koncentrációt, és odafigyelést igényel, a minőségi végeredmény reményében. A gyümölcsök feldolgozásánál a lehető legnagyobb mértékben kerülik az erjesztést serkentő, ízesítő, színezék- és állományjavító, valamint minden egyéb feleslegesnek, sőt sok esetben károsnak nevezhető adalék alkalmazását.Az így palackokba kerülő ínyencség ízvilágában tökéletes feltételeket teremt ahhoz, hogy a gyümölcsös nedűk a társasági élet középpontjává avanzsáljanak.
Döbbenetes adat, de egy liter esszenciához 3-4 kg gyümölcsöt használnak fel, ami egyértelműen tanúskodik arról, hogy milyen minőségű ital kerül a dugók alá. A répacukor nyilván nem hagyható ki a folyamatból, hiszen belőle képződik az alkohol, ám semmilyen más, mesterséges komponenssel nem kell számolni. A helyben termesztett, gondos átválogatáson átesett, professzionális gépparkkal megdolgozott alapanyagok így veszteségek nélkül megőrizhetik természetességüket, azaz erejüket, melytől különlegessé, egyedivé válnak. A gyümölcsbor bárhol megállja a helyét! Ilyen feltételek mellett bátran dönthet és választhat tudatosan. Nem kell kényszerszülte kompromisszumokat, és kényelmetlen elhatározásokat hoznia. A fenti körülmények borítékolják a maximális minőséget, és azt, hogy a kiszemelt gyümölcsbor minden egyes cseppje valódi élménnyé varázsolhatja a kóstolás, koccintás, ünneplés pillanatait. Különleges alkalmak kísérőjeként is megállhatja a helyét, de a hétköznapok sodrását is édesebbé, könnyedebbé változtathatja.