Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Abszint

Abszint
Az abszintok jellegzetes ízű igen magas alkoholtartalmú szeszes italok, egyes abszintfajták elérhetik akár a 80%-os alkoholfokot is. Az abszintok alapvető összetevői a fehérüröm és az ánizs és egyéb jellegzetes ízvilágú fűszernövények. Az italra jellemző magas alkoholfok az abszintokban jelenlévő magas illóolaj koncentráció miatt elengedhetetlen. Jellegzetes zöld színe miatt szokás „zöld tündérnek” is nevezni, de napjainkban már a szivárvány számos színében pompázó abszintokkal is találkozhatunk. Az abszintok fogyasztásához számos rituálé kötődik, az igazi rajongók hígítva egy darab kockacukor kíséretében fogyasztják. Még többet az abszintról >>
Rendezés:
Cikkszám: R0199
Raktáron
7.890 Ft
Cikkszám: R0201
Raktáron
9.990 Ft
Cikkszám: R0203
Raktáron
11.890 Ft
Cikkszám: R0565
Raktáron
19.990 Ft
Cikkszám: R0205
Raktáron
11.890 Ft
Cikkszám: R3658
Raktáron
16.790 Ft
Cikkszám: R0196
Raktáron
8.590 Ft
Cikkszám: R0206
Raktáron
11.890 Ft
Cikkszám: R0925
Raktáron
19.990 Ft
Cikkszám: R0926
Raktáron
7.150 Ft
Cikkszám: R1335
Jelenleg nincs készleten!
18.290 Ft
Cikkszám: R1756
Raktáron
17.750 Ft

A családi, baráti találkozók megszervezése során, többek között az is egy fontos kérdés, hogy milyen alkoholos italok kerüljenek az asztalra. A válasz nem mindig egyértelmű, hiszen ahány vendég, annyiféle ízlés van. Az viszont szinte biztos, hogy amennyiben férfiak is részt vesznek az eseményen, akkor ott bizony röviditalokat is érdemes felszolgálni annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát. Az abszint onnan ismerhető fel, hogy rendkívül erőteljes íze van, és egyike azoknak az italoknak, amik magas alkoholtartalommal rendelkeznek. Éppen ezért nem mindenkinek a kedvence, akik viszont szeretik, ők előszeretettel fogyasztják a különleges alkalmak során, amikor ünneplésre, mulatozásra kerül sor.

Az abszint másik jellegzetessége a különleges szín, ami lehet zöld, piros, fekete, átlátszó és sárga is. A kínálatunkban nagyon sokféle változat beszerezhető, amelyek közül bármelyik ki tudja elégíteni az abszintkedvelők igényeit. Az abszint fogyasztása hagyományos módon szokott történni, ami azt jelenti, hogy hígítva, egy kockacukor kíséretében szokás meginni. Azért nem árt egy üdítővel vagy vízzel teli pohárral is készülni mellé, ugyanis az erőteljes ízvilág és a magas alkoholtartalom miatt szükség lehet a kísérőre. Ma már egyre több hölgy is szívesen kísérletezik az új ízekkel, ezért az sem meglepő, ha valamelyik rendezvényen vagy összejövetelen ők is kérnek egy kis kóstolót az abszintból. Azért nem árt óvatosnak lenni, adott esetben ugyanis 70-80, sőt, akár még 90%-os is lehet a kibontott palack.