Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cikkek

Cikkek

2024. 06. 07. 12:25:00

A Panyolai pálinka ár versenyképes a piacon. A minőségi termék megfizethető, ezért érdemes megvásárolni. Kiváló minőségű italt kapunk a pénzünkért, és élvezhetjük az egyedi ízeket, a hagyományos recepteket. Az ár/érték aránya optimális, és garantáltan jó választás a pálinka kedvelőinek.

 

2024. 06. 05. 14:22:00

A világ egyik legismertebb prémium vodkája a Grey Goose. A különlegességét az exkluzív francia vízforrásból nyerik, valamint a szigorúan válogatott búzakészítményből. Eredménye egy rendkívül sima és tiszta ízű nedű, amit szerte a világon méltán kedvelnek.

 

2024. 06. 03. 14:42:00

Az ősi ital, a Tátra tea hosszú úton érkezett napjainkig. Ez a különleges rövidital hagyományosan Lengyelországban készül. A könnyedén felismerhető illatával és ízével a világ minden táján milliókat vonz.

 

2024. 05. 31. 12:55:00

A világ egyik kedvenc itala a gin. Egy frissítő és könnyű nedű, ami tökéletes koccintásokhoz. A gin tonik klasszikus választás, de érdemes kísérletezni más koktélok készítésével is. Fontos figyelembe venni a megfelelő arányt és az „alkalomhoz” illő poharat. Ez az ital kiváló alapja lehet bármelyik koktélnak, és számos lehetőséget rejt magában a különleges ízek és aromák kombinálására.

 

2024. 04. 30. 14:39:00

A whisky az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb szeszesital a világon, amit számos országban készítenek stílussal és ízvilággal. Amikor a whiskey ár a téma, fontos megérteni, hogy számos tényező járul hozzá a költségek különbözőségéhez. Ezek között szerepel a gyártás módja, az érlelés hossza, a használt alapanyagok minősége, és természetesen a gyártó brandjének presztízse.

 

2024. 04. 29. 14:27:00

A konyak nem csupán egy ital; ez a nedű szorosan összefonódik Franciaország történelmi és kulturális örökségével, különösen a Cognac régióval, amelyről az ital a nevét is kapta. Az előállítása során a termelők nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, a hagyományok tiszteletben tartására és nem utolsó sorban a termelési folyamatokon keresztül a régió gazdag örökségének megőrzésére. A konyak ár kialakulása ezek alapján jóval összetettebb annál, mint ahogy azt a legtöbben gondolják.

 

2024. 04. 26. 12:36:00

A fehér rum egy igazán egyedi italkülönlegesség, amely a világ számos pontján varázsolja el a fogyasztókat az egyedülálló karakterével és sokoldalúságával. A karibi térség napsütötte szigeteitől kezdve a távoli országok bájos bárpultjaiig, mindenütt jelen van, mint a koktélkultúra egyik alappillére.

 

2024. 04. 25. 12:04:00

A pezsgő szó hallatán szinte mindenkinek azonnal a Champagne régió ugrik be, amely nem csupán a minőségi buborékos italok szinonimája, de a történelmi és kulturális öröksége révén is kiemelkedő. Ez az egyetlen hely a világon, ahol a champagne nevű pezsgőt hivatalosan előállíthatják. Azonban az itt készített nedűk különlegessége nem csupán a termőhely adottságaiban rejlik, hanem az évszázados hagyományokban és a szigorú szabályozásokban is.

 

2024. 04. 03. 13:39:00

A rum márkák sokszínűsége és a különböző gyártási módszerek egy egész világot nyitnak meg, amelyben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, tehát megéri kísérletezni.

 

2024. 04. 01. 14:31:00

A Jim Beam, az ikonikus amerikai bourbon whiskey, több mint két évszázados örökséggel büszkélkedhet, ami nem csupán a whiskey világában kiemelkedő, hanem az amerikai történelem részeként is. A márka története 1795-ben kezdődött, amikor Jacob Beam, a család ősatyja eladta az első hordó whiskeyjét. Azóta a Beam család hűségesen őrzi a hagyományokat és az előállítás minőségét, generációról generációra adva át a tudást és szenvedélyt.

 

2024. 03. 29. 13:28:00

 Az amerikai Tennessee állam szívében, Lynchburg kisvárosában született meg az a különleges ital, amely a világ egyik legismertebb whiskey-jévé nőtte ki magát: a Jack Daniel's . Az ital története Jasper Newton, azaz Jack Daniel nevéhez kötődik, aki fiatalon sajátította el a lepárlás művészetét és alapította meg azóta is működő lepárlóját. A vállalkozás hűséges maradt Jack eredeti receptjéhez és elkötelezettségéhez a minőség iránt.

 

2024. 03. 28. 13:03:00

A titokzatos Finlandia vodka különleges ízvilága és prémium minősége egyedülálló élményt nyújt minden kortyban. A finn tradíciók és a tiszta természet ihlette ital a világ egyik legkedveltebb vodkája. Érdekessége, hogy a finnek már évszázadok óta készítenek búzából és forrásvízből magas minőségű italt.

 

2024. 03. 06. 13:24:00

A whiskey ár kalkulálása során gyakran szembesülhetünk a bekerülési költség és a minőség közötti összefüggésekkel. A különböző márkák és típusok széles skáláján mozogva fontos megtalálni azt az egyensúlyt, amely nem csupán a pénztárcának kedvez, hanem az ízlésnek is.

 

2024. 03. 04. 15:26:00

A Velencei-tó környéke nem csupán a természeti szépségeiről híres, hanem arról is, hogy a gyümölcsöseinek gazdagsága hogyan ölt testet az Agárdi pálinka képében. A manufaktúra nem egyszerűen egy „rövidet” kínál, hanem egy olyan különlegességet, amely a helyi természet adta lehetőségeket mesteri szaktudással ötvözi, létrehozva valami igazán egyedülállót. Minden cseppjében a Velencei-tó környékének gazdag gyümölcsös kertjeinek esszenciáját érezni.

 

2024. 03. 01. 12:35:00

Amikor a minőségi italokról esik szó, akkor egy név kiemelkedik a többi közül, amely generációkon átívelő hagyományokat és páratlan ízvilágot képvisel… Ez a név nem más, mint a Jameson whiskey, amely az ír whiskey-k világában elfoglalt helye révén méltán vált az egyik legkedveltebb és legismertebb márkává.

2024. 02. 29. 11:49:00

A bor kiválasztása fontos szerepet játszik minden különleges eseményen, legyen szó egy elegáns vacsoráról, baráti összejövetelről vagy egy fontos üzleti megbeszélésről. Ez az italfajta évszázadok óta az elegancia és a kifinomultság szimbóluma: az ital, amely minden asztal dísze lehet.

 

2024. 02. 07. 15:23:00

A Törley pezsgő már évtizedek óta a minőség és az elegancia szimbóluma. Ez az a márka, és vele együtt nedű, ami jóformán egyetlen magyar asztalról sem hiányozhat ünnepélyes alkalmak idején. Sőt, a világ számtalan pontján nyúlnak ugyanilyen elragadtatással a márka fémjelezte pezsgők után.

 

2024. 02. 05. 14:28:00

A kézműves sör nem csupán egy ital, hanem egy egész kultúra, amely az ízek mestereinek alkotásait ünnepli. Aki még nem kóstolta, annak bár leírhatatlan az élmény, mégis megpróbáljuk közelebb hozni ezt a kreativitással és ízekkel fűszerezett világot.

 

2024. 01. 31. 13:11:00

A Ballantines ár egyértelműen bizonyítja, hogy ez a nedű a minőségi whiskyk világában hódít, és nemcsak a kiváló ízével, hanem az árfekvése révén is. Ebben a cikkben közelebbről is szemügyre vesszük, mi teszi ezt a remekbe szabott italt különlegessé, ezzel együtt azt is, hogy vajon miért választják az elegáns italok szerelmesei.

 

2024. 02. 02. 14:38:00

A Jagermeister ár nagysága is azt erősíti, hogy ez az ital az életöröm és az egyedi ízek szimbóluma, amely nemcsak a szórakozás jegyében, de az árfekvése révén is magasra teszi a lécet. Nem csoda tehát, hogy ezt a gyógynövényes likőrt világszerte milliók választják és kortyolják előszeretettel.

 

2024. 01. 08. 13:37:00

Ha a whisky fajták kerülnek a figyelem, érdeklődés célkeresztjébe, akkor általában hamar feltűnik az a kérdés, hogy na, de vajon melyik az igazi? Aki rajongója a borostyán ragyogású cseppeknek, valószínűleg nem viseli jól a hasonló kérdezéseket. Ám, aki még tényleg járatlan a témában, valóban úgy érezheti, hogy nem boldogul az ismeretlenben. Az utóbbi helyzetben abszolút releváns felvetés, hogy rendben van a kortyolás vágya, viszont mivel ildomos kezdeni?

 

2024. 01. 05. 12:33:00

A Pannonhalmi pálinka kétségtelenül különleges. Maga a táj is, ahol készül, a környezet, ami hozzájárul a teljességéhez, egyedi és megismételhetetlen. Aki már járt Pannonhalmán, az vélhetően érezte azt a közeget, ami azoknak is szinte tapintható, akik nem a vallás oldaláról közelítik meg az atmoszféra megfogható és megfoghatatlan szépségét. Mindez tényleg ott rejtőzik minden egyes cseppben, minden kortyban, ami végül a koccintások főszereplőjévé válik.

 

2024. 01. 03. 10:41:00

A cognac különlegességét többek között az adja, hogy nagyon szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelnie annak a nedűnek, ami végül ezzel a névvel büszkélkedhet. Mivel az eredetvédelmi törvények nem kertelnek, ezért aki ilyen típusú ital megvásárlásában gondolkodik, az alapjáraton bizonyos lehet a beszerzés biztonságában és sikerében.

 

2024. 01. 02. 12:51:00

Az Árpád pálinka ékes példája annak, hogy a tradíciók ereje felülmúlhatatlan. Pálinkát sokan készítenek, na de a fő kérdés, hogy milyent? Erre a dilemmára a manufaktúra élményszerűen kortyolható válasszal szolgál.

 

2023. 12. 06. 14:26:00

A mai világban logikus felvetés, hogy miért pont a whisky árak maradnának ki az áremelkedésből? Ugyanakkor az alkoholok piaca kicsit más lapra tartozik, mint mondjuk az élelmiszereké. Eleve az adó és a vám olyan áralakító tényezők, amik minden országban mások, ezért ilyen szinten nem érdemes összehasonlítani a bekerülési költségek mértékét. Ugyanakkor általánosságban vizsgálva érdekes téma, hogy mitől drágább vagy olcsóbb egy termék?

 

2023. 12. 04. 14:28:00

Tény, hogy a Törley pezsgő az ünnepek, meg persze az óév búcsúztatásának/újév köszöntésének elmaradhatatlan italkülönlegessége. De vajon mi az, amit a története, azaz a múlt és a hagyományok mesélnek? Ennek jártunk utána.

 

2023. 12. 01. 13:28:00

A Jameson whiskey az ír nép vitathatatlan gyöngyszeme. Már a XVIII. század óta jegyzik a nevét, és minden megtalálható benne, amitől az írek a whisky készítés mestereinek tekinthetőek.

 

2023. 11. 30. 10:04:00

Érdekes téma lehet kicsit körbejárni a gin árak alakulását, és azt a mindenképpen aktuális kérdést, hogy vajon az ár mit is árul el az adott termékről, ergo mennyire éri meg úgy tekinteni rá, mint egy megbízható minőségjelzőre? Alább megpróbáljuk megtalálni a releváns feleleteket.

 

2023. 11. 06. 14:30:00

Ha most a kérdés arra vonatkozna, hogy mennyi idő kell a vermut elkortyolásához, akkor nyilván nem sok mindazoknak, akik ezért a karakteres likőrborért rajonganak. Viszont ennél plasztikusabb dilemmára kívánunk rávilágítani, mert ez az a tudás, ami a mindennapokban határozottan jó szolgálatot tehet.

 

2023. 11. 03. 12:26:00

A Panyolai pálinka világhírnévre tett szert, ami azért nem mindennapi eredmény. Bár a magyar pálinkát, mint kategóriát a legtöbben jól ismerik, még a külföldiek közül is, pláne ha ténylegesen kóstolták már, mit is jelent a hazai virtus poharakba töltve, ám ettől még ilyen globális népszerűségre szert tenni egyáltalán nem egyszerű feladat. A gyártónak mégis sikerült.