Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

VIP rendszer, hűségpontok

Hűségpontrendszer Regisztrált Vásárlóink Számára!   >>> GY.I.K.

Mivel Vásárlóink bizalma és megelégedettsége igen fontos számunkra, így szeretnénk megköszönni és honorálni minden új és régebbi visszatérő vásárlónk hűségét, így mostantól regisztrált vásárlóink számára minden megrendelésük alkalmával hűségpontokat írunk jóvá, melyek akár a következő vásárlás alkalmával felhasználhatóvá válnak.

A termékekhez járó pontértékek minden esetben feltüntetésre kerülnek a termékek adatlapján. Amennyiben a megvásárolni kívánt termékeket kosarába helyezi, úgy a kosárba helyezett termékeknél láthatóvá válik a vásárolni kívánt termékek összesített hűségpont értéke, mely a megrendelést követően azonnal jóváírásra kerül és az következő vásárlástól már be is váltható. Hűségpontjainak mindenkori egyenlegét saját fiókjába történő belépéssel folyamatosan nyomon tudja követni. Aktuális egyenlegének megtekintéséhez kérem jelentkezzen be az alábbi linken.

Meglévő pontok birtokában rendelés leadásakor dönthet arról is, hogy felhasználja pontjait (a vásárlási folyamat során a fizetési mód kiválasztásakor, beállíthatja, hogy meglévő pontjaiból mennyit szeretne az adott rendeléskor felhasználni), azaz szeretne-e kedvezményesen vásárolni, vagy tovább szeretné gyűjteni azokat. A hűségpontok beváltásakor minden egyes megszerzett pont 1 Ft ér, így ha Ön 500 pontot szeretne beváltani, akkor az automatikusan 500 Ft kedvezményt jelent aktuális rendeléséből.

Tehát például, ha vásárlása végösszege 10.000 Ft és van már 1.000 pontja, akkor eldöntheti, hogy levásárolja-e a pontjait vagy azok egy részét. Estünkben, ha úgy dönt, hogy 750 pontot levásárol, akkor a megrendelésének végösszege 9.250 Ft-ra módosul és a fennmaradó 250 pontot később felhasználhatja, melyhez aktuális vásárlásának pontértéke is hozzáadódik. Természetesen úgy is dönthet, hogy rendelése után járó pontjait hozzáíratja a már meglévőkhöz, és a következő vásárlást már a megnövelt pontértékkel kezdi meg (Az adott vásárlásért járó pontok korábbi pontok beváltása esetén is jóváírásra kerülnek számláján, de azokat csak a következő vásárlása alkalmával használhatja majd fel.).

A legtöbb termék esetében minden megkezdett 200 Ft-onként 1 pontot írunk jóvá. Speciális akcióink keretében egyes termékek extra pontokat érhetnek, így Ön akár az eredeti hűségpont értékének 10-szeresét is megkaphatja, ami 20 Ft-onként 1 pont jóváírást eredményez.

Hűségpontok gyűjtésére azonban nem csak a vásárlások során van mód, hanem aktuális akciónk keretében termékekről szóló vélemények kitöltésével, szavazásban való részvétellel, Facebook oldalra, hírlevélre való feliratkozással, illetve számos egyéb módon lehetősége lesz. Annak érdekében, hogy Ön mindig értesüljön az aktuális pontszerzési lehetőségekről iratkozzon fel hírlevelünkre, hisz legfrissebb akcióinkról hírlevél olvasóinkat értesítjük legelőször.

Az akcióban való részvételhez csupán regisztráció szükséges weboldalunkon (amennyiben rendelkezik korábbról regisztrációval nincs további teendője, csupán a vásárlás megkezdésekor be kell jelentkeznie felhasználói fiókjába.

A hűségpontok jóváírása automatikus, míg azok beváltása minden esetben a vásárlási folyamat fizetési mód megadása résznél lehetséges.

A pontok másra nem ruházhatóak át, valamint nem válthatóak készpénzre!
A vásárlások alkalmával kapott pontok a jóváírástól számított egy évig (365 napig) érvényesek!
A pontokkal történő vásárlás esetén 1 pont 1 Ft-ot ér. (Kivéve akciós időszakok, amikor 1 pont többet is érhet).
FONTOS! A hűségpontok jóváírása kizárólag webáruházunkban, online leadott megrendelések esetén érvényes, így előrendelés nélküli vásárlás, e-mailben vagy telefonos történő megrendelés esetén a hűségpontokat nem tudjuk számláján jóváírni!

Bármilyen kérdése merülne fel a pontrendszerrel kapcsolatban, írjon ügyfélszolgálatunknak!