Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 5.000 Ft-tól

ingyenes

Szállítási feltételek

Szállítás

Cégünk Magyarország egész területén vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását . A küldemények budapesti kézbesítését cégünk munkatársai és a SPRINTER Futárszolgálat munkatársai végzik, az országos kézbesítés pedig kizárólag a SPRINTER Futárszolgálat segítségével történik. A termékek szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza, de a terméklapon feltüntetett szállítási idő az elsődleges. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben, (illetve honlapunkon) található telefonszámon.
Szállítási módok:
Személyes átvételre a   1095 Budapest, Soroksári út 20/A illetve 1055 Budapest Balassi Bálint utca 25. alatti mintaboltjainkban a mindenkori nyitvatartási időben van mód . A személyes átvétel minden esetben  INGYENES... sőt  személyes átvétel esetén a 15.000 Ft meghaladó rendelésekből 500 Ft azonnali kedvezményt biztosítunk (webshopban leadott megrendelés esetén)!
Budapesti kézbesítés kereskedésünk munkatársai és a SPRINTER futárszolgálat munkatársai által;
Oszágos kézbesítés az SPRINTER futászolgálat segítségével
Express kézbesítés  a Gepárd futárszolgálat segítségével
Átvétel PickPackPont-on >>> Részletekért kattintson ide!
 
Partnerünk a Sprinter Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-1-347-3000
 
Kiszállítási idő:

A kiszállítást megbízott futárszolgálatunk munkanapokon (Hétfőtől-Péntekig) 8:00-19:00 között végzi. Az első sikertelen kézbesítést követően a futár értesítést hagy és ismételten megpróbálja a kézbesítést az első kézbesítési napot követő 1-3 munkanapon belül. Az ismételt kézbesítésről telefonon egyeztetés lehetséges a futárszolgálat elérhetőségeinek egyikén.
 
A feladást követően e-mailben értesítjük Önt a feladás tényéről. Ezt követően a futárszolgálat e-mailben, valamint SMS-ben is értesíti a várható kézbesítés idejéről.
Nem kell egész nap a futárt várni, hisz a futárszolgálat a szállítás napján megküldi, mely 3 órás intervallumban várható a futár érkezése.
Amennyiben a kapott időpont nem lenne megfelelő, úgy a futárszolgálattal tud egyeztetni új időintervallumot.
A szállítás során a futároknak meg van hagyva, hogy a szállítás előtt telefonon is értesítsék az ügyefeleket.
 
A kiszállítási idő a vásárolt termékek függvényében változhat (termékadatlapon megtekinthető az adott termék várható szállítási ideje). Kérjük sürgős rendelés esetén ezt vegye figyelembe, illetve előzetesen érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
Banki átutalással történő fizetés esetén a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó.
 
Fizetési mód: küldemény, termék átvételekor készpénzben; banki előreutalással, bankkártyás fizetési lehetőség.
 
A feltüntetett szállítási díjak az ÁFA-t már tartalmazzák (Bruttó díjak).
 
Egységes BUDAPESTI szállítási díjaink:
 
20 000 Ft értéktől a kiszállítás INGYENES,
 
15 000 Ft és 19 999 Ft érték között a kiszállítás díja 990 Ft,
 
7 500 Ft és 14 999 Ft között a kiszállítás díja 1.390 Ft,
 
7 499 Ft-ig a kiszállítás díja 1.690 Ft.
 

Áruátvétel Pick Pack Pont-on:

10 000 Ft értéktől a PPP átvétel díja INGYENES,

6 000 Ft és 9 999 Ft között a PPP átvétel díja 690 Ft,

5 999 Ft-ig a PPP átvétel díja 990 Ft.

A díjszabás csomagonként értendő, melynek maximális súlya 20 kg. Ezt meghaladó súly esetén, súly és végösszeg alapján kerül kiszámításra a csomagdíj.

Promóciós jeleggel a PickPackPont átvétel díja az 5.000 Ft feletti rendelések esetén DÍJMENTES!
Akciónk 2018.10.13-2018.10.31. között ledott rendelésekre érvényes

ORSZÁGOS kiszállítás (SPRINTER futárszolgálattal):

27 500 Ft értéktől a kiszállítás INGYENES,

20 000 Ft és 27 499 Ft között a kiszállítás díja 990 Ft,

10 000 Ft és 19 999 Ft között a kiszállítás díja 1.390 Ft,

9 999 Ft-ig a kiszállítás díja 1.690 Ft.

EXTRA szolgáltatások:

Sürgősen lenne szüksége megrendelésére? Vegye át rendelését Mintaboltunkban:

Amennyiben kicsit megcsúszott a tervezéssel és már csak az utolsó pillanatban jutott eszébe, hogy az italokról gondoskodjon mi ebben is megpróbálunk segíteni. Amennyiben rendelésére még a megrendelés napján szüksége lenne, úgy lehetősége van megrendelését 9. kerületi mintaboltunkban átvenni. Szeretnénk azonban felhívni figyelmét, hogy széles termékskálánk miatt nem minden rendelést tudunk aznap követlenül a mintaboltból kiszolgálni. Kérem, amennyiben rendelése sürgős, és szeretné azt mintaboltunkban átvenni, akkor az átvétel előtt minden esetben keresse fel ügyfélszolgálatunkat  (+36-30-523-5881) , ahol kollégáink felvilágosítást tudnak adni a rendelés rendelkezésre állásáról, illetve esetleges hiány esetén tudnak segíteni a választásban. (Mintaboltunk címe: 1095 Budapest Soroksári út 20/A)


Külföldre szállítás: Külföldre történő szállítást jelenleg nem vállalunk!

A szállítási díjak kalkulálása esetén a rendelés végösszegébe az esetleges göngyölegek díja nem számít bele, így a kiszállítás díját a rendelés göngyölegek nélküli értéke alapján lesz kiszámítva.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Csomagátvétel PickPackPont-on

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át, úgy az átvevő adatait az átvételkor rögzítik.

A  személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány  elnevezését, betűjelét  és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át  akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést   kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a  meghatalmazás  őrzése  a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg.

A mai naptól ezek a technikai lépések kötelező jelleggel bevezetésre kerülnek a Pick Pack Pontokon, mely változás miatt a csomagkiadás folyamata esetenként több időt vehet igénybe.

Express kiszállítás Budapest és közvetlen agglomerációjában

Az Express házhoz szállítási szolgáltatásunk kereskedésünk legújabb szolgáltatása, mely során az online leadott rendeléseket a megrendeléstől számított 5 órán belül a megrendelő címére eljuttatjuk. A megrendelés leadásának határideje 13:00 ezt követően már csak a következő napon 14:00-ig tudjuk vállalni a kiszállítást. Az Express házhoz szállítás szolgáltatás csak meghatározott településeken vehető igénybe, melyek az alábbiak:

Budapest Fót Pomáz
Budakalász Gyál Remeteszőlős
Budakeszi Kerepes Solymár
Budaörs Kistarcsa Szigetszentmiklós
Csömör Maglód Törökbálint
Diósd Nagykovácsi Üröm
Dunaharaszti Nagytarcsa Vecsés
Dunakeszi Pécel  
Ecser Pilisborosjenő  

A szolgáltatás igénybe vételének feltétele minden esetben a telefonon történő egyeztetés. Tehát vállalkozásunk azonnali kiszállítást csak akkor vállal, ha arról előzetesen ügyfélszolgálatunkkal telefonon egyeztetett. Kérem express házhoz szállítás megrendelése előtt vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi telefonszámon  +36-30-523-5881 .

A szolgáltatást Budapest területén az alábbi díjszabás mellett vehető igénybe:

A4-es méretet meg nem haladó csomag esetén a kiszállítás díja  2.190 Ft,
A4-es méretet vagy 3 kg-ot meghaladó, de 100 kg-ot el nem érő csomag esetén a kiszállítás díja  4.390 Ft ,
100 kg-ot meghaladó  csomag esetén a kiszállítás díja  6.590 Ft.

A szolgáltatást agglomerációs településeken az alábbi díjszabás mellett vehető igénybe:

A4-es méretet meg nem haladó csomag esetén a kiszállítás díja  3.350 Ft,
A4-es méretet vagy 3 kg-ot meghaladó , de 100 kg-ot el nem érő csomag esetén a kiszállítás díja  5.550 Ft ,
100 kg-ot meghaladó  csomag esetén a kiszállítás díja  7.750 Ft.

Fontos! Express kiszállítás esetén van lehetőség a futárnál készpénzben is fizetni, azonban ennek minden esetben 500 Ft-os utánvétkezelési díja van.

Express futár partnerünk:
 
Redda Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-218-0888
 
GEPÁRD Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-1-399-9970
Mobilszámuk: +36-20-399-9970