Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Esküvő. Rendezvény

Remek céges rendezvényt szeretne, de nem akarja a teljes büdzsét az italokra költeni?
Baráti összejövetelt szervez és szeretné, ha mindenki jól érezné magát?
Nem tudja elképzelni esküvőjét a legkiválóbb italok nélkül?
Szeretné a legjobb minőséget kapni kedvező áron?

Szeretnénk megkönnyíteni azon vásárlóink dolgát, akik rendezvény szervezésbe fognak, legyen az baráti összejövetel, egy céges rendezvény vagy akár egy esküvő.

Engedje meg, hogy segítsünk!

Válassza az iDrinks.hu Italkereskedést italbeszállító partnerének, mert...

...Webáruházunkban több száz termék között válogathat.

...Széles választékkal szolgálunk a legkülönfélébb whisky-kből, likőrökből, pálinkákból, borokból, pezsgőkből és számos egyéb szeszesitalból.

...Kereskedésünk gondosan ügyel arra, hogy árainkat a piaci viszonyokhoz mérten alacsonyan tartsa, miközben magas minőséget biztosít.

...Nálunk nem szükséges bajlódnia azzal, hogy pontosan megbecsülje mekkora készletre lenne szüksége, mivel cégünk díjmentesen vállalja a megmaradt italok visszavásárlását.

Nem tudja mennyi italra lenne szüksége. Kérje kollégáink professzionális kalkulációját az alábbi űrlap kitöltésével! Az ajánlatkéréshez kérem kattintson a linkre!

Árajánlatkéréshez és az italszükséglet becsléséhez kattintson ide!

 
Kérjük személyre szóló árajánlatért és a visszavásárlással kapcsolatos részletes feltételekért keressen minket az info@idrinks.hu e-mail címen, vagy hívjon a +36-30-523-5881-es telefonszámon


Válasszon minket és az italok miatt nem kell többé aggódnia!