TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Manufakturális körülmények között, olaszos stílusban, úgynevezett „tostatura lunga” pörköléssel készített, és a Cafe Frei által kifejlesztett, egyedi ízesítési technikával blendelt desszertkávé. Olyan, mintha beleharapnánk egy salzburgi almás-fahéjas Apfelstrudelbe! Folyékony élvezet!
Hogyan készítünk belőle desszertkávét?
A Cafe Frei egyedülálló pörkölési, őrlési és ízesítési újításának köszönhetően az illatos őrölt kávéból bármilyen otthoni kávés eszközzel készíthető almás-fahéjas ízű desszertkávé. Eszpresszógéppel éppúgy, mint újratölthető kapszulával vagy akár „kotyogóssal”, esetleg filter-módszerrel. Először készítsük el a kávét, majd adjunk hozzá tetszés szerint hideg vagy meleg tejet (bár iható hosszú feketekávé-ként is). Cukor vagy méz mindenképp kell bele, mert az intenzív almás rétes ízt az édesítés varázsolja elő a csészénkben!
Aromaprofil: | Gyümölcsös |
Intenzitás: | Közepes |
Típusa: | Őrölt kávé |
Pörkölés: | Közepes |
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Régió: | Egyenlítő vidék |
Íz, ízesítés, töltelék: | Alma |
Egyéb érdekesség: | Almás rétes ízű pörkölt őrölt kávékeverék |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!