TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málnaízével. A csoki-szakértők közül egyre többen nem a francia, hanem sokkal inkább a japán csoki-desszert piacot tartják a kifinomultabbnak. A párizsi Salon du Chocolat díjait rendszeresen viszik el japán csokoládé-mesterek, miközben a francia csokoládékészítők számára ma már az a legnagyobb elismerés, ha üzletet nyithatnak Tókióban. Mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve forgatjuk sűrű csokoládé és málna aromába ezt a japán kávékülönlegességet. Hogyan készítsünk belőle otthon csokoládés-málna ízű kávét? A Cafe Frei által fejlesztett, speciális pörkölés-technológiának köszönhetően az illatos, ízesített kávészemekből bármilyen otthoni kávéfőzési „módszerrel” elkészíthető ez a különleges ízű kávé. Kis adag cukor vagy méz, tehát az édesítés, kihangsúlyozza a kávé komplex karakterét. Ha pedig tejet is adunk hozzá, az tovább lágyítja az ízharmóniát. Egy csészényi közepes erősségű kávé elkészítéséhez javasolt adag: 2 púpos kiskanál őrölt kávé
Aromaprofil: | Gyümölcsös |
Intenzitás: | Közepes |
Típusa: | Szemes kávé |
Pörkölés: | Világos |
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Régió: | Egyenlítő vidék |
Alapanyag: | Pörkölt arabica szemes kávé 98%, aromák (csokoládé, málna) 2% |
Íz, ízesítés, töltelék: | Málna |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!