Tornai Pincészet
Tornai Endre, a szőlőművelés szerelmese 1946-ban mindössze kétholdas ültetvényen vágott bele a borkészítés művészetébe. Napjainkban egy 70 hektáros területen zajlik a termelés, és immár a harmadik nemzedék készít sallangmentes gyönyört a fürtökből. Endre rajong az innovációért, így az ültetvényeken korszerű, 21. századi szőlőtermesztés zajlik, most már több mint 70 éve.
A Somló-hegy szemet gyönyörködtető felkiáltójelként emelkedik ki a síkságból, a környék ékessége. Ezen a kivételes szőlőtermő területen készíti remekbeszabott borait a Tornai Pincészet. A hegyoldali sziklák romantikus környezetet kölcsönöznek ennek a mesés környezetnek, és sokan a Tornai Pincészet teraszán kötnek házasságot.
A legjobb Tornai borok rendre feltűnnek az európai és amerikai Michelin-csillagos éttermek elegáns asztalain, emellett gyakran szerepelnek eredményesen a magyar és nemzetközi borversenyeken.