Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Damoiseau

Damoiseau rumok

A vállalat sikertörténete jóval korábban, az 1940-es évek elején vette kezdetét.

Egy régi amerikai kutatás szerint az embernek 7 évente el kell gondolkodnia a szakmai váltás ötletén. Roger Damoiseau tudtán kívül ezt a bölcsességet követte, amikor 1942-ben elszánta magát egy éles váltásra: mérnöki múltját maga mögött hagyva belevágott a cukornádiparba, és megvásárolt egy elég drága birtokot Bellevue-ben. Cukoripari tevékenységében a rumkészítés került az előtérbe, így születtek a híres Damoiseau rumok!

1968-ban Rogert a fia követte a társaság vezetői székében, aki még tovább fejlesztette a vállalkozást, és egyre fényesebb szintre emelte a vállalat rumkészítését. 1995-ben Hervé Damoiseu lett a Damoiseau vállalat elnöke, és fivére, Jean-Luc gondoskodott a gyártásról. 1978-ban a derék Jean-Luc master distiller lett, és húga, Sandrine népszerűsítette a brandet a nagy rendezvényeken.

A napsütéses mikroklíma és a mészköves talaj nyerő kombinációt ad a cukornádtermesztéshez, az ebből fakadó rumkészítéshez. A Grand Terrén egy pompás lepárlóüzem működik, ahol évről évre különleges Damoiseau rumokat készítenek a mesterek. Az élen Jean-Luc Damoiseauval, aki egyszerre tölti be a vállalat master distilleri és igazgatói pozícióját.

Rendezés:
Cikkszám: R5105
Raktáron
13.990 Ft
Cikkszám: R5108
Utolsó 1 db raktáron
10.190 Ft
Cikkszám: R0803
Utolsó 2 db raktáron
24.990 Ft
Cikkszám: R5109
Raktáron
9.490 Ft
Cikkszám: R5111
Utolsó 1 db raktáron
17.190 Ft
Cikkszám: R5113
Raktáron
17.990 Ft