Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Damoiseau CONCORDIA Aged Rum [0,7L|40%]

Ár:
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Termék árukódja: R5113
A termékért járó hűségpont: 80
Gyártó: Damoiseau
Állapot: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 22.842,86 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

Roger Damoiseau mérnök egy szép napon úgy döntött, hogy 1942-ben hosszú évek mérnöki munkája után ideje teljesen megújulnia, és belevágott a rumkészítés művészetébe. A profilváltást siker koronázta. Megvásárolta a komoly adósságot felhalmozó Bellevu-birtokot, ahol korábban főként édességeket és lekvárokat készítettek, majd átnyergelt a rumgyártás tudományára. Roger rövidesen törlesztette a társaság korábban felhalmozott adósságát, és fiaival együtt megszilárdította egy igazi sikercég alapjait. A nemes örvénylésű Damoiseau rumok sikeréhez persze a napsütéses mikroklíma és a cukornád növekedését serkentő mészköves talaj is szervesen hozzájárult. Grande Terre egyetlen lepárlója valóságos rumipari óriássá nőtte ki magát az idők során, és jobbnál jobb párlatokkal öregbített hírnevét a rum birodalmában. Concordia, azaz „egyetértés, összhang”. Az ókorban ez az erény egy isteni asszony tevékenységében nyilvánult meg. A Damoiseau Concordia Aged Rum azonban most a 21. században is gondoskodott róla, hogy egy mesteri rum kortyaiban is megízlelhessük a zamatokban kibontakozó szimmetria csodáját! A Damoiseau-i rumüzem fenséges összhangot teremtett, és piacra dobott egy parádés aromákból építkező blendet. A 60%-ban cukornádlé bázisú agricole rumból és 40%-ban guadeloupei rumból finomhangolt blend mindkét rumváltozat legnemesebb aromatartományaival mutatja meg, hogy az egész valóban több, mint a részek összessége! Mindkét rumkomponenst legalább 4 esztendőn át érlelték amerikai tölgyfahordókban, így minden kortyát átszövik az amerikai zamatok, amelyek fejedelmi összhangban egyesülnek a Guadeloupe terroir féktelenül áradó, szenvedélyes rumhullámaival. A Concordia valamennyi briliáns zamata egy életérzést közvetít és megmutatja, hogy a harmónia napjaink felgyorsult világában is elérhető, és felismerhető a remek rum zamatában!
Származási hely:information_mark Guadeloupe
Ital típus: Dark rum
Lepárló/Gyártó: Damoiseau Rum Distillery
Palackozó: Damoiseau Rum Distillery
Alapanyag: Nádcukor és Melasz
Érlelés módja: Barrique hordóban érlelt
Hordó típusa: Ex-Whisky hordó
Használt hordók: Re-Charred Bourbon
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: Elsősorban szobahőmérsékleten ajánljuk a fogyasztását.
Illat:
Illatában a bors csiklandozza az orrunkat, majd a nemes tölgyesség tompítja a harsány ostromot. Ezután az édesség teljes arzenáljában kirajzolódó cukornád veszi birtokba az orrjáratainkat, aztán az aszalt gyümölcsök és az élénk citrusfélék mámorító finomságát is élvezhetjük.
Íz és lecsengés:
Ízében kirajzolódik a fűszeres fortissimók és a fahéj harmonikus összeolvadása. Az élelmesebb rumrajongók a hordós érlelésből fakadó szantálfás ízeket is kifürkészhetik benne, az aszalt gyümölcsök és a citrusfélék dinamikus sodrásával. Lecsengésében egy tölgyes és fűszeres finálé bontakozik ki.
Szín: Aranysárga
Ezekhez ajánljuk: Fogyasztását elsősorban önmagában ajánljuk.
Weboldal: rhum-damoiseau.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!