A Törley pezsgő jelene és jövője
A Törley pezsgő neve több mint egy évszázada szorosan összefonódik Magyarország pezsgőkészítő hagyományaival. Az 1882-ben alapított márka mára nemcsak a hazai pezsgőkultúra egyik meghatározó szereplője, hanem a nemzetközi piacokon is elismertté vált.
Mit mutat a Törley pezsgő jelene?
A mai napig hű maradt az alapítójának, Törley Józsefnek az örökségéhez, aki a franciaországi pezsgőkészítési technikákat honosította meg Magyarországon. A márka filozófiája a magas minőség és a kiváló alapanyagok felhasználása köré épül. A Törley pezsgőház a legjobb hazai szőlőterületekről, elsősorban az Etyek-Budai borvidékről szerzi be a szőlőt, ami a pezsgő alapanyagát képezi. Az itteni talaj és klíma tökéletes feltételeket biztosít a könnyed, friss pezsgők készítéséhez. A Törley termékeit ma is a klasszikus, úgynevezett „méthode traditionnelle” eljárással készítik, amit a világ vezető pezsgőkészítő régióiban is használnak. Az eljárás során az erjedés a palackban zajlik, ami finomabb buborékokat és gazdagabb ízvilágot eredményez. Ugyanakkor a Törley figyelmet fordít arra is, hogy a modern fogyasztói igényeknek megfelelő termékeket kínáljon.
Hová tart a Törley pezsgő?
A Törley jövője ígéretes, mivel a márka folyamatosan lépést tart a piaci trendekkel és a fogyasztói igényekkel. Az egyik legnagyobb kihívás napjainkban a fenntarthatóság kérdése, amire a Törley pezsgőgyár is kiemelt figyelmet fordít. A termelésnél egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az ökológiai lábnyom csökkentésére, legyen szó energiatakarékos megoldásokról, vízgazdálkodásról vagy újrahasznosított csomagolóanyagokról.