Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ünnepi szállítás és nyitva tartás

Szeretnénk hozzájárulni a karácsonyi és szilveszteri ünnepekre való készülődéshez, hogy az ünnepek valóban arról szóljanak amiről kell. Legyen a készülődés izgalommal és boldogsággal teli és ne az idegeskedés és a kapkodás határozza meg az ünnepek előtti időszakot. Összeszedtünk néhány fontos tudnivalót annak érdekében, hogy minél zökkenőmentesebben legyen lehetősége nálunk leadott rendelésének átvételére.
FONTOS! A szállítási és termékátvételi idők partnereink leterheltségétől függően időszakosan a normál mértékhez képest megnőhetnek. Kérem az ünnep előtt legyen türelemmel, mindent megteszünk a rendelések mielőbbi célba érésének biztosítása érdekében.
 
Személyes átvételVegye át rendelését mintaboltjainkban gyorsan, rugalmasan, készletről, akár extra kedvezménnyel. Egyedülálló kínálattal várjuk. Kérjük vegye figyelembe, hogy mintabolti készleteink az ünnepek közeledtével egyre jobban fogynak, így konkrét rendelési igény esetén érdemes minden esetben előzetes rendelést rögzíteni. Mivel a rendelésre érkező termékek mintaboltba történő szállítása több napot is igénybe vehet, így az alábbi határidőket érdemes figyelembe venni:

Mintaboltban történő átvétel utolsó napja karácsony előtt: 2020.12.23 (Javasoljuk, hogy rendelését legkésőbb 2020.12.18-án rögzítse)
Mintaboltban történő átvétel utolsó napja szilveszter előtt: 2020.12.31 (Javasoljuk, hogy rendelését legkésőbb 2020.12.18-án rögzítse)

Természetesen mintaboltjainkban az utolsó napokban is sok ezer termékből válogathatnak, így akár az utolsó pillanatban is lesz lehetőség a legjobb ajándék megtalálására, melyben szakértő kollégáink szívesen segédkeznek Önnek.

A lehető legkényelmesebb kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy vásárlását a 250 m2 V. kerület Balassi Bálint utca 25. szám alatti boltunkban intézze, ahol hatalmas választékkal és meghosszabbított nyitva tartással várjuk, de budai üzletünk is nyitva a 1122 Budapest Maros utca 22.-ben, valamint a 1095 Budapest Soroksári út 20/A alatt is örömmel fogadjuk.

FONTOS! Mintaboltjainkban történő átvétel a leggyorsabb megoldás, ha az ünnepi ajándékokról, rendelésekről beszélünk. Kérem ha van lehetősége válassza bolti szolgáltatásunkat, vagy válogasson bátran bolti kínálatunkból!

Fizetési mód: Készpénzes fizetés átvételkor, Bankkártyás fizetés átvételkor, Bankkártyás fizetés webáruházban, Banki előreutalás.

Boltjaink meghosszabbított és ünnepi nyitva tartásról itt tájékozódhat!

 
Kiszállítás Budapesten és országosanAz ünnepek előtti kiszállítás folyamatosan zajlik egészen karácsony és szilveszter előtti napig. A beérkező rendeléseket érkezési sorrendben folyamatosan dolgozzuk fel és adjuk át szállító partnerünknek, így mindent megteszünk, hogy az ajándéknak szánt termékek időben célba érhessenek. Fontos azonban, hogy a folyamatosan változó készletek miatt egyes termékeket még egyes esetekben be kell szereznünk, majd a beérkezést követően feladnunk. Tovább nehezítheti a szállítást a karácsonyi szezonban esetlegesen felmerülő késések a futárszolgálat oldalról, így mi azt javasoljuk, hogy rendelését minél előbb rögzítse, így nem kell attól félnie, hogy rendelése nem ér célba időben. Az utolsó napokban történő rendeléseket minden esetben mintabolti átvétellel javasoljuk a biztosabb átvétel biztosítása érdekében.

Házhozszállítási szolgáltatásunk esetén kérem az alábbi dátumokat legyen kedves figyelembe venni:

Rendelés leadás utolsó napja (várhatóan karácsony előtti szállítással): 2020.12.14.
Rendelés leadás utolsó napja 
(várhatóan szilveszter előtti szállítással): 2020.12.20.

Természetesen a fenti határidő után leadott rendeléseket is lehetőségünk szerint azonnal feladjuk, de azok megérkezése a meghatározott ünnepek előtt nem minden esetben biztosítható.

Partnerünk a SPRINTER Futárszolgálat (+36-1-881-2615), de a szezonban érdemesebb az info@sprinter.hu e-mail címen érdeklődni a szállításról.
FONTOS! A karácsonyi ünnepek közeledtével a szállítási idő egyes esetekben megnőhet! Kérem a rendelés leadásakor ezt vegye figyelembe.

A szolgáltatásról tudjon meg többet ide kattintva!

 

Pick Pack Pont (Csomagponti átvétel)A csomagpontokra történő szállítás a házhozszállítási szolgáltatáshoz hasonlóan folyamatosan történik. Kérem rendelése leadásakor vegye figyelembe, hogy a csomagpontokra történő szállítás az ünnep előtti hetekben meghosszabodhat (2-4 nap a feladástól számítva), de a kiérkezett csomagokat a pont nyitva tartási idejében bármikor átvehetik, így elkerülve a futárra történő esetleges több napi várakozást. A rugalmasabb csomagponti kézbesítés esetén is érdemes figyelembe venni, hogy az utolsó időszakban a pontok megtelhetnek, illetve a szállítás csúszhat, így itt sem javasoljuk az utolsó pillanatban történő rendelést. Az utolsó napokban történő rendeléseket minden esetben mintabolti átvétellel javasoljuk a biztosabb átvétel biztosítása érdekében.

Pick Pack Pont csomagponti szolgáltatásunk esetén kérem az alábbi dátumokat legyen kedves figyelembe venni:

Rendelés leadás utolsó napja (várhatóan karácsony előtti szállítással): 2020.12.14.
Rendelés leadás utolsó napja 
(várhatóan szilveszter előtti szállítással): 2020.12.18.

Természetesen a fenti határidő után leadott rendeléseket is lehetőségünk szerint azonnal feladjuk, de azok megérkezése a meghatározott ünnepek előtt nem minden esetben biztosítható.

Egy küldemény maximális súlya 20 kg. Ezt meghaladó rendelés esetén a szállítás díj a rendelése értéke és összsúlya szerint kerül meghatározásra.
Partnerünk a Pick Pack Pont (+36-1-881-2615).
FONTOS! A karácsonyi ünnepek közeledtével a szállítási idő egyes esetekben megnőhet! Kérem a rendelés leadásakor ezt vegye figyelembe.

A szolgáltatásról tudjon meg többet ide kattintva!

Minden kedves vásárlónknak Boldog Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánunk.

Az iDrinks.hu Italkereskedés csapata