Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Castarede

Castarede

A Castarede Armagnac logója olyan, mintha a Trónok Harcának egyik családi zászlaja lenne! Egyben megidézi a klasszikus középkori címereket is, hiszen a páncélos lovag, az agár és a pajzs ezüst kereszttel párosítva 1818-ban, a család hőskorában jelent meg, több mint 200 évvel ezelőtt. A Castarede a legrégibb armagnac-ház, és a mai napig hűen ápolják a fenséges francia ital örökségét. 

Hausmann báró, Nérac alprefektusa az ősi időkben arra buzdította a Castarede családot, hogy bátran vágjanak bele az armagnac kereskedelmébe. A nemes família a báró ösztönzésének köszönhetően szerezte meg első hordóját Bas-Armagnacból, amit egy szekéren szállítottak a birtokukra. Kezdetben a kereskedőház neve Jules Nismes Delclou & Cie volt, azonban XVIII. Lajos  királyi engedélyével ezt 1818-ban ezt Castarede-re változtatták. 

Napjainkban Florence Castarede, a hatodik generáció áll a családi vállalkozás élén. Florence Castarede az armagnac testőrök társaságához tartozik, akik az armagnac hagyományát őrzik Franciaországban és külföldön. A mindig jókedvű hölgy ezer fokon izzik, és az egész világot kész bejárni, hogy népszerűsítse a Castarede armagnacot, és megossza a világgal a páratlanul finom francia ital zamatát.

Rendezés:
Cikkszám: R0017
Rendelhető
18.390 Ft
Cikkszám: R0020
Rendelhető
25.990 Ft
Cikkszám: R0016
Rendelhető
12.490 Ft
Cikkszám: R0021
Rendelhető
33.490 Ft
Cikkszám: R0022
Rendelhető
20.590 Ft