Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Cardenal Mendoza

Jerez de la Frontera évszázadok óta beírta magát a sherry történelemkönyvébe, és büszkeséggel tölti el a spanyolokat: ékes bizonysággal szolgál arra, hogy a spanyol virtus milyen parádés és szenvedélyes borokat eredményez! A 18. század végén Jerez de la Frontera az üzleti világ kaptárává vált, ahonnan a méhek fáradhatatlan szorgalmával áramlottak ki a jobbnál jobb italok. A lelkes spanyol kereskedőknek köszönhetően a nemzetközi színtéren is beleszerettek az itt készített borok, brandyk és sherryk zamatába. És ez a hagyomány a későbbiekben olyan nagyszerű italokkal folytatódott, mint a Cardenal Mendoza!

Jerez mágnesként vonzotta magához a közeli vagy távolabbi tájakról érkező kereskedőket. A spanyol Juan Sánchez de la Torre megalapította a Sánchez Romate Hermanos vállalatot, és ragaszkodott a jerezi borkészítés szigorú szabályaihoz. Juan Sánchez de la Torre örökké pörgő, kíváncsi és nyughatatlan természete kiváló minőségű borok megalkotásában öltött testet. A jeles Juan Sánchez italai egyre popkultabbá váltak. Pincészete szédítő tempóban gyorsasággal nőtt, és ügyesen alkalmazkodott a legújabb technológiai fejlesztésekhez, miközben a tradicionális örökséget is tiszteletben tartották a termelés során.

Az alapítás után 100 évvel a család új mérföldkőhöz érkezett. 1887-ben a család negyedik generációja úgy döntött, hogy kísérleti jelleggel létrehoz egy exkluzív, bársonyos brandyt, kezdetben csak a családi barátok és ismerősök számára. Így született a Cardenal Mendoza Solera Gran Reserva, a cég zászlóshajója.

Rendezés:
Cikkszám: R0730
Rendelhető
12.990 Ft
Cikkszám: R4307
Rendelhető
30.990 Ft
Cikkszám: R3485
Jelenleg nem rendelhető!
35.750 Ft
Cikkszám: R3503
Jelenleg nem rendelhető!
12.850 Ft