Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

3 ok, amiért érdemes megkóstolni a Shanky’s Whip Black Irish Whiskey likőrt

3 ok, amiért érdemes megkóstolni a Shanky’s Whip Black Irish Whiskey likőrt

A Shanky’s Whip Black Irish izgalmasan ötvözi a likőrök édességét az ír whiskey sajátos zamatával. A párlat emléket állít Shankynek, egy szabályokat feszegető vagány zsokénak, aki a fogatversenyeken egy struccot fogott a járgánya elé.

A szerencsés csillagzat alatt született ital képes új árnyalatokat adni mind a likőröknek, mind az ír whiskey rétegeinek, ezért érdemes megkóstolni a whiskey evolúciójának édesen áramló, könnyedebb verzióját.

Lássuk, miért érdemes mielőbb beszerezni a Shanky’s-t az iDrinks üzleteiből!

Felidézi a klasszikus fogatversenyek feelingjét

A Shanky’s Whip Black Irish Whiskey likőr új értelmet ad a zseniális zsoké fogalmának. A dombornyomott üvegpalack címkéjén egy keménykötésű sportember csattogtatja az ostort, aki izgalmas húzásaival került a rivaldafénybe, és egy alkalommal struccot fogott a fogata elé.

A címkét feldobó harcias férfiú az ír származású Shanky, minden idők legvagányabb fenegyereke a fogathajtók között. A Shanky’s Whip Black Irish Whiskey likőr címkéjének oldschool stílusát a vintage ír gyufásdobozok grafikái inspirálták. Már első ránézésre érezhetünk némi nosztalgiát a régi idők fogatversenyei iránt (még ha nem is megyünk vissza a Ben Hur klasszikus futamáig, amely nemcsak a Shanky’s Whipet juttatja az eszünkbe, hanem a Star Wars emlékezetes tatuini versenyét is a forró sivatagban). Nem vitás, hogy Shanky a fogatok forgatagának korszakalkotó karaktere volt, aki játszi könnyedséggel feszegette a határokat (és lazán szakított a korábbi trendekkel, amikor megújulásra vágyott). Egy alkalommal megunta a lovakat, így Shanky struccal húzott fogatra váltott. Teljes megdöbbenést keltett a közönségben, akik még sosem láttak ilyen merész csavart. Ugyanezt a szellemiséget viszi tovább a Shanky’s Whip Black Irish Whiskey: az ír likőrös aromák teljesen új megvilágítást adnak a zöld sziget felemelő whiskey zamatának.

Könnyen lehet, hogy a Shanky’s Whip struccos címkéje újraéleszti a sportág népszerűségét. Visszaröpít minket abba az időbe, amikor az emberek összefogtak a struccokkal a poros pályákon, a küzdelemből pedig álmok születtek. És egy menő whiskeylikőr, amit mindenkinek érdemes megkóstolni!

 

A Shanky’s ikonikus állattá avatja a struccot

A meglehetősen magasra nőtt madár a felhők között szárnyaló rokonaihoz képest szerényebb képességekkel rendelkezik. Nem tud repülni, viszont olyan izmos lábai vannak, hogy nem is tűnik eszementnek Shanky zsoké ötlete, miszerint a gyors madár a fogathúzás Jolly Jokere.

Már csak azért is menő lenne ismét újratesztelni a struccok fogathúzó képességét, mert a legszédítőbb iramban futó madár akár 65 kilométerrel is képes száguldani óránként. Elég kevés ragadozó képes a nyomába érni, miközben ő a legnehezebb súlyú és leghatalmasabb madár a világon. Akár 180 kilós és 2.5 méteres is lehet, ezért válhatott robosztus felépítése és gyakran követhetetlen gyorsasága miatt a Shanky’s Whip Black Irish Whiskey likőr jelképévé.

A 18. és 19. században a struccok még igen ritka madárnak számítottak. Lenyűgözően szép tolluk miatt vadásztak rájuk, ám az emberek és a ragadozók nehezen tudták elkapni őket, száguldó életvitelük miatt. Shanky kedvenc madarának hatalmas, 5 centiméter átmérőjű szemei vannak. Így kevés fenyegetés kerülheti el a figyelmüket, és nyomban vágtára kapcsolnak, amint feltűnik a látómezejükben valamelyik ellenség. Másrészt olyan bivalyerős rúgásuk van, ami egy oroszlánt is megölne, ezért továbbra sem könnyű megszelídíteni egy aktív struccot.

Tehát a gigászi madárnak tényleg minden adottsága megvan ahhoz, hogy a fogathúzó versenyek aduásza váljék belőle. Nem meglepő, hogy felbukkan a Shanky’s Whip Black Irish Whiskey likőr címkéjén. Arról viszont nem szól a fáma, hogyan sikerült a menő Shankynek struccot szerezni a versenyzéshez, mert a régi időkben külön kihívás lehetett becserkészni a fékezhetetlen madarat.

 

A Shanky’s Whip Black Irish Whiskey likőr egyesíti az ír whisky és a krémlikőr legnemesebb erényeit

Kényeztető karamella és a vajas árnyalatok jutalomjátéka. Ez az a két központi íz, amely a csúcsra járatja a likőrös édesség és a whiskey fúzióját a Shanky’s Whip Black Irish Whiskeyben. A fahordós érlelés eredményeként a pikáns fűszeresség felpörgeti az ízek komplexitását, mi pedig egy vadonatúj whiskeyélményben részesülünk, amit másokkal is érdemes megosztani.

Már első ránézésre – és kóstolásra – egy parádés párlatot fedezhetünk fel a Shanky’s Whip Black Irish Whiskey likőrben. Ez egy olyan ital, amely hatékonyan összegzi mindazt, amit amit kedvelünk egy lendületes likőrben. Közben elegánsan felvillantja azokat az édesen krémes, tejkaramellás zamatokat, amiket rajongóként az élet vizében ír italaiban keresünk. Már a poharunkba kerülve érzékelhetjük, hogy ez egy éjsötét, misztikus ír finomság a zöld sziget leleményes whiskeymestereitől: mindent áthat az édes fűszeresség hömpölygése.

Valamennyi kortyban kirajzolódik a blended whiskey és a fekete krémes ír likőr fúziója. A metszéspontban egy karamellás, vajas ital születik, az ír Uisge Beatha fanatikusainak legnagyobb örömére. Érezhető, hogy a Shanky’s Whip Black Irish Whiskey likőrt bevállalós ír mesterek desztillálták, blendelték és palackozták, szóval eszményi belépőt jelent a minőségi whiskeylikőrök világába.

Ha egy maradandó és „kellemesen libabőrös” likőrös élményre vágyunk, akkor ideje beszereznünk egy palackot ebből a parádés párlatból az iDrinks üzleteiben!