Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Worlds End Navy Rum [0,7L|57%]

Ár:
14.890 Ft (11.724 Ft + ÁFA)
Termék árukódja: R4887
A termékért járó hűségpont: 75
Gyártó: World's End
Állapot: Jelenleg nem rendelhető!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 21.271,43 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető
Menny.:

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

A legenda szerint a Navy 57 rum eredeti receptje akkor született, amikor Nathaniel kapitány legénysége a déli tengerekről visszatért a Karibi-térségbe. Legénysége végtelenül kimerült, sokan meg is haltak a matrózok közül a számtalan megpróbáltatás közben, így szükségük volt egy olyan rumra, amely új életet lehet megfáradt tagjaikba. Nathaniel a World’s End Navy 57 Rummal keltette új életre a hajósok testét és lelkét!
A World’s End brand ötödik rumja a Navy 57. A rendhagyóan finom blend rumban nemesen egyesülnek a fűszeresen hömpölygő trinidadi és a játékos zamatkincsű jamaikai párlatok. A World’s End Navy 57 Rum a maga 57%-ával egy kiemelkedően magas alkoholtartalmú rum, a Jamaicán működő Worthy Park és a trinidadi Hampden Distillery rumaromáinak tündöklő találkozása. A klasszikus navy rumot megtestesítő ital eszméletlen egyensúlyt teremt az észteresebb zamatokat villantó „funky” rumkategória és a trópusi gyümölcsízek között. A párlat egyfajta visszatérés a Királyi Haditengerészet rumjaihoz, mivel a tengerészek napi „ital-adagjában” a 17. század közepén, Jamaika meghódításának idején váltottak a francia brandyről rumra. A Navy 57 alapját jelentő remek dark rumfajtát egykor Old Grog néven emlegették.
A World’s End brand ötödik rumja a Navy 57 akkor is kiváló választás, ha nemcsak egy nagyszerű navy rumot keresünk, hanem egy isteni alapozó aromakarakterre vadászunk a Rum Punch elkészítéséhez.
A World’s End rumok nem egy apokaliptikus világvégére, hanem a tengeri felfedezők által keresett „ismert világ” végére utalnak. A 16. század derekán a kapitányok egyike, a World’s End brandet inspiráló Nathaniel Winter ismeretlen tengerek feltérképezésére vágyott. Szilaj tengeri viharokkal dacolt, és még azzal is számolnia kellett, hogy az ősi legendák mélytengeri szörnyeivel is fel kell vennie a küzdelmet egy epikus óceáni csatában. A bátor hajóst egy csodás cél vezérelte: el akart hajózni az ismert világ végéig. A merész kapitányban bőven volt kurázsi: élénken foglalkoztatta a távolság igézete, és kalandvágyón arra törekedett, hogy napról napra újabb világokat ismerjen meg. Távcsövével folyton az óceán hullámait fürkészte, és játékba kezdett a végtelennel. Ennek a felfedezői vágynak a 21. századi örököse a World’s End, amely a legragyogóbb párlatokkal feszegeti az ismert rumvilág határait!
Származási hely:information_mark USA
Ital típus: Gold rum
Lepárló/Gyártó: World's End
Palackozó: World's End
Alapanyag: Melasz
Érlelési idő: 3 év
Érlelési kategória: Triple Cask
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordós erősség Overproof
Hordó típusa: Amerikai tölgyfa hordó
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet:
Elsősorban szobahőmérsékleten ajánljuk a fogyasztását, de jégre töltve is kiváló élményt nyújt.
Illat:
Illatában egyből magához édesget minket a trinidiadi és jamaikai fűszerek fortissimója. Eszméletlenül sokszínű komplexitásban egyesül a friss fűszeresség, a citrusok energikussága, a feketebors, a mandula, a gyömbér és a menta.
Íz és lecsengés:
Ízében elárasztja a szánkat a melengető trópusi fűszerek bősége, az egzotikus gyümölcsök gazdagsága, amelyhez enyhe vaníliás jegyzetek társulnak. A mangó és a bors összeolvadását enyhén funky, kellemesen édes aromahullámok teszik felejthetetlenné. A hosszú lecsengést az észteres és kifinomult „funky rumos” jegyek uralják, ami mély és hosszantartó örömöt ígér a rumok szerelmeseinek.
Szín: Széna sárga
Ezekhez ajánljuk:
Elsősorban önmagában ajánljuk a fogyasztását, de kiváló alapanyaga lehet kevert italoknak is.
Egyéb érdekesség: 3, 5 és 8 éves rumok keveréke.
Weboldal: www.worldsendrum.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kóstolja meg ezeket is!