Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

World's End Rum

A World’s End rumok nem egy apokaliptikus világvégére, hanem a tengeri felfedezők által keresett „ismert világ” végére utalnak. Már a vikingek és Tengerész Henrik is elévülhetetlen érdemeket szereztek a világ új területeinek felderítésében (utóbbi fedezte fel Észak- és Nyugat-Afrikát), de valójában a 15. században pörögtek fel igazán a hajós felfedezések. Ekkor érkezett meg Kolumbusz Kristóf a mai Amerikába, amit ő eredetileg Indiának vélt), és 5 év múlva Vasco da Gama hajója partot ért a valódi Indiában.

A 16. század derekán a kapitányok egyike, a World’s End brandet inspiráló Nathaniel Winter ismeretlen tengerek feltérképezésére vágyott. Szilaj tengeri viharokkal dacolt, és még azzal is számolnia kellett, hogy az ősi legendák mélytengeri szörnyeivel is fel kell vennie a küzdelmet egy epikus óceáni csatában. A bátor hajóst egyetlen csodás cél vezérelte: el akart hajózni az ismert világ végéig. A merész kapitányban bőven volt kurázsi: élénken foglalkoztatta a távolság igézete, és kalandvágyón arra törekedett, hogy napról napra újabb világokat ismerjen meg. Távcsövével folyton az óceán hullámait fürkészte, és játékba kezdett a végtelennel.

Ennek a felfedezői vágynak a 21. századi örököse a World’s End, amely a legragyogóbb párlatokkal feszegeti az ismert rumvilág határait!

 
Rendezés:
Cikkszám: R4150
Rendelhető
11.990 Ft
Cikkszám: R4151
Rendelhető
13.390 Ft
Cikkszám: R4152
Rendelhető
13.490 Ft
Cikkszám: R4889
Rendelhető
8.050 Ft
Cikkszám: R4887
Rendelhető
14.890 Ft
Cikkszám: R4888
Rendelhető
8.050 Ft
Cikkszám: R4890
Rendelhető
11.590 Ft