Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Villa Maria Pincsészet

Sir George Fistonich több mint 50 évvel ezelőtt alapította a Villa Maria Pincészetet, Új-Zéland legtöbb díjjal méltatott pincészetét. A 70-es éveiben járó úriember olyan, mint a vállalat alapításakor. Barátságos, vidám és halk szavú, tevékenységét pedig életműdíjjal jutalmazták. Fistonich bebizonyította, hogy a boripar kiemelkedő sikereket érhet el Új-Zélandon! Elképzelését abból merítette, hogy az itt élő horvát közösségek milyen lelkesen rajonganak a jobbnál jobb borokért.

Az alapításkor csak 21 éves Fistonich egy kávézóban ült a barátaival, amikor kipattant a fejéből az isteni szikra, és Villa Mariána nevezte e a vállalatot. Kicsiben kezdte: eleinte 5 hold földet bérelt az apjától az Auckland-i Mangere-ben, és egy hektárnyi szőlővel startolt. 1962-ben már bor született ebből a szőlőből, amit Villa Maria néven palackoztak. Georgenak a felesége, Gail is sokat segített a vállalkozás fejlesztésében. George főként száraz és vörösborokat készített az Aucklandi régió szőlőjéből. Az 1970-es évek elejétől George elkezdett alkalmazottakat foglalkoztatni, és a vállalat üstökösszerűen emelkedő fejlődési pályára állt.

Napjainkban a Villa Maria több mint 250 alkalmazottat foglalkozott. 28 különböző szőlőfajtát termeszt, és a világ több mint 60 országába exportál bort.

Rendezés: