Sofort Banking - Online fizetés

Magyarországon elsőként az iDrinks.hu Italkereskedésnéls bevezetésre kerül egy új, innovatív és a megszokott online fizetési módoknál kényelmesebb és biztonságosabb fizetési mód a Sofort Banking szolgáltatás. A SOFORT Banking piacvezető fizetési rendszer Németországban az azonnali átutalások területén (E-Commerce Markt Deutschland, EHI Retail Institute & Statista, 2012). Már 11 országban jelen van, és több, mint 25.000 online kereskedő aktív partnere. Átlagosan havi 2 millió sikeres SOFORT Banking átutalás valósul meg Európa-szerte.
Fontos! Az Ön által megadott banki adatokat sem mi, sem a Sofort Banking rendszere nem tárolja azt csupán az egyedi tranzakciókhoz használja fel. Továbbá amennyiben bankjánál igényelt SMS alapú jóváhagyást, úgy a tranzakciók a online utaláshoz hasonlóan csak az SMS-ben kapott kóddal véglegesíthető a tranzakció, mely fokozottabb biztonságot jelent, mint a kártyás fizetés.

A rendszerről és a partnerekről részletesebben a SOFORT Banking oldalán olvashat részletesebben. Irány a SOFORT Banking weboldalára.

Egyszerű
 
Biztonságos
 
 • Kényelmes fizetés a szokásos, internetes bankoláshoz használt adataival
   
 • Egyszerű és gyors fizetés
   
 • Nincs szüksége hitelkártyára, és nem kell a pénzét virtuális számlán tartania
   
 • A bankártyás fizetéshez hasonló felületen végezheti el a tranzakciót
   
 • A banki átutalásnál gyorsabb és egyszerűbb közvetlen fizetési mód
 • Dupla védelem a jelszónak és az egyszeri, fizetést jóváhagyó azonosító kódnak köszönhetően
   
 • Kiváló biztonság az internetes bankolás során alkalmazott kétszintű azonosítási eljárásnak, valamint annak köszönhetően, hogy az egyszeri, fizetést jóváhagyó azonosító kódot csupán egy alkalommal lehet felhasználni
   
 • A személyes bejelentkezési adatait, valamint az igazoló kódokat nem tároljuk

FONTOS! Amennyiben a Sofort Banking fizetést kívánja igénybe venni, akkor szüksége lesz az internetes bankolásánál használt adataira (azonosító/felhasználónév és jelszó)a megadott adatokat sem a RiMiKer Plus Kft. rendszere sem a Sofort Banking rendszere nem kapja meg és nem tárolja, az adatok közvetlenül a saját bankjának kerülnek továbbításra kódolt formában. Ezt követően Ön az utalást a saját bankjának online rendszerére csatlakozva végzi el, így ebben esetben sem a RiMiKer Plus Kft. sem a Sofort Banking rendszer nem kap adatokat a banki tranzakcióról csupán annak sikeres vagy sikertelen eredeményéről. Mivel minden egyes tranzakcióhoz szükséges a saját bankja által küldött biztonsági azonosító megadása (SMS-ben kapott kód), így az adatokkal való visszaélésre nincs mód!

A fizetési folyamat rendkívül egyszerű, melyet az alábbi ábra is szemléltet:

A Sofort Banking használata Önnek nem jár extra költséggel, mivel a rendszer a számlavaezető bankja online fiztési felületét használja az utalás véghezviteléhez. Önt csupán a számnlavezető bankja kondíciói szerint esedékes eseti forintátutalásra vonatkozó költségei terhelik.

Kiemelt Akcióink
Mintabolt Nyitva Tartás
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétfő: 10-18
Kedd: 10-18
Szerda: 10-18
Csütörtök: 10-18
Péntek: 10-18
Hétvégén Zárva
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink
Kosár
Szállítási módok