Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Shinobu

Shinobu whisky kínálatunk

Türelem, azaz „shinobu”: ez a jeles japán lepárló neve, és hiszen mindenhez, így a kiforrott és finom whiskyhez is végtelen türelemre van szükség. A Shinobu Distillery fenséges whiskyjének titka három pillérben rejlik: a hóban, a rizsben és a szakéban! A gyönyörű japán Niigata prefektúra lakói csaknem isteneknek kijáró tisztelettel tekintenek erre a három csodára (ebben persze az is szerepet játszik, hogy a japán sintoizmusban szinte mindennek külön istene van, és a fűben, fában, gyakorlatilag mindenben természetfeletti lények rejtőznek).

A Shinobu Distillery vezetője, Ken Usami kezdetben kézműves sörrel csillapította a helyiek minőségi italok iránti szomjúságát, majd régi vágyát követve belevágott a whiskykészítésbe. A lelkes Usami a küldetésének tekinti, hogy a Shinobu párlataiban megjelenjenek a klasszikus, egyedi és letisztult japán ízek. Az a célja, hogy különleges élménnyel ajándékozza meg az élet vizének rajongóit, éljenek bárhol a világon.

Rendezés: