TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A Sandeman Porto Ruby portói bora nagyon izgalmas és gazdag íz- és illatélményt kínál nekünk. A gondosan összeválogatott alapanyagok a legjobb formájukat hozzák az 5 éves hordós érlelésnek és a Sandeman több száz éves szakértelmének köszönhetően.
Mire számíthat a Sandeman Porto Ruby kóstolásakor?
Édes, bársonyos ízű sötét mahagóni színű italt tart a kezében, ami már illatában megmutatja izgalmas arcát: elsősorban a krémes, olajos zamatok érződnek, melyek alkotóelemei a kékszőlő, a mazsola, a szamóca, a szilva, ami már-már ínycsiklandozó szilvalekvárra hajaz. A gyümölcsösséget támogatja még egy finom fűszeresség is: a bors, a szegfűszeg, a borsikafű, a citromfű, sőt, a keserű kakaó is jelen van a kortyokban. A nemes hordós érlelés tökéletes eredménye érződik minden kortyában.
A Sandeman Porto Ruby figyelemreméltó ízvilága miatt biztosan önt is elvarázsolja majd: már az első kortynál megmutatkozik izgalmas fűszerezettsége a kakaó, a fahéj, a bors, a borsikafű, a citromfű és a szegfűszeg harmóniájával. Ezt követi a csodálatos gyümölcsök sora: a szilva (szilvalekvár), a szamóca, a málna és az áfonya édeskés, szerethető aromái köszönnek nekünk. Lecsengése nagyon kellemes, hosszú, fűszeres és gyümölcsös. Igazi kincs akülönleges portói borok kedvelőinek.
Magasabb alkoholtartalma miatt bátran választhatjuk desszertek kísérőjeként, ugyanakkor a legszebb arcát 12-18°C-ra hűtve (akár jégre töltve), egy elegáns kristálypohárban, önmagában fogyasztva is bemutatja nekünk.
Származási hely:
i
|
Portugália |
Régió: | Portói borkülönlegesség |
Szín: | Vörös |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 14-16°C |
Ezekhez ajánljuk: | Magában fogyasztva is remek, de a vöröshúsból, vadból készült ételekhez is tökéletes kísérőként szolgál.
|
Vélemények
Mindenkinem ajánlom aki az édes ízvilágot kedveli.