Rey Campero
A Rey Campero Mezcal beszédes névvel rendelkezik. A „rey campero” a vidék királyát jelenti, és Romulo Sanchez Parada, a híres mezcalkészítő mester alapította a brandet. Azért választották ezt a nevet a mezcalvállalatnak, mert hűen tükrözi az itt élők természettel való kapcsolatát, akik fáradtságot nem ismerve, a végsőkig eltökélve dolgoznak azon, hogy a végtelennek tűnő mezőkön betakarítsák a mezcalkészítéshez nélkülözhetetlen csodás agávét.
Romulo az apjától tanulta a csúcsminőségű mezcal létrehozásának művészetét, és megalapozta a híres cég sikerét. A vállalat Candelaria Yegoléban, egy kis mexikói településen található az Oxaca-felvidék déli részén. A családban a mezcal iránti érdeklődés egyáltalán nem újkeletű, hiszen őseik már az 1880-as évek óta a mezcalkészítő mesterség éljátékosainak számítottak ezen a vidéken. A gyönyörű lejtők és kanyonok, a termékeny földek adják a mezcal készítéséhez szükséges agávét, és munkát biztosítanak a helyieken, akik elkötelezettek abban, hogy a létező legfinomabb Rey Campero Mezcal kerüljön az igényes italok rajongóinak bárszekrényére.