TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
E pálinka illata és zamata önmagáért beszél: beleharapni egy valódi magyar kajsziba, ami felejthetetlen élmény. Ezt érzi mindenki, amikor megkóstolja a főzött barack nedűjét. A termőhelyek gondos kiválasztásával érik el ezt a rendkívüli gazdag íz világot. A barack egy része a Balaton környéki lankákon terem, másik fele pedig a híres Zempléni termőhelyről, Gönc környékéről származik.
A hagyományos magyar kajszi fák ízei a legkitűnőbb gyümölcsösökből: ez a Panyolai Elixír Kajszibarack pálinka.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Ital típus: | Kisüsti pálinka |
Pálinkafőzde: | Panyolai Pálinkafőzde |
Gyümölcs: | Barack |
Hordó típusa: | Eperfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-19°C |
Szín: | Kristálytiszta |
Ezekhez ajánljuk: | Nagymamáink fél baracklekváros palacsintához tökéletes választás. |
Nemzetközi elismerések, díjak: |
2015 Superbrands |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!