TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A feketeribizli a hűvösebb, párásabb klímát szereti, gyakran szenved a forró száraz nyaraktól, ami korai levélhulláshoz vezet. Termesztésének hazánk a déli határa, a mi klímánknál melegebb területek nem alkalmasak a feketeribiszke termesztésére. Hangulatos, visszafogott ízekben adja vissza a gyümölcs lelkét.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Ital típus: | Kisüsti pálinka |
Pálinkafőzde: | Panyolai Pálinkafőzde |
Gyümölcs: | Feketeribizli |
Hordó típusa: | Eperfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-19°C |
Szín: | Kristálytiszta |
Ezekhez ajánljuk: | Gazdag ízvilágát önmagában fogyasztva mutatja meg igazán. |
Nemzetközi elismerések, díjak: |
2015 Superbrands |
Vélemények
Írja meg véleményét!
|
2015. 05. 09.
Szerintem ez nem finom: a többi panyolaihoz képest ez nagyon karcos