O'Hara's
Az írek nemcsak a whiskey-, hanem a sörkészítéshez is zseniálisan értenek! A tételt mi sem bizonyítja jobban az O’ Hara söröknél. Már a 18. században óriási sikert arattak a sörfőzdék a zöld szigeten, ahol a sörök egészen sokszínű palettáját felvonultatták a nagy számban működő főzdék. A 19. században már 200-nál is több főzde ontotta magából az isteni nedűt.
Az ír sörgyártás sokáig válságban őrlődött. Nem tudott kiugró eredményeket produkálni a modern sörkészítés forradalmi korszakában, mikor Nagy Britannia és Amerika főzdéi vették át az irányítást a kézműves nedűk terén. Igen ám, de ebben az ingatag helyzetben lépett be a játékba az O’Hara család, akik eltökélt szándékkal visszaterelték az ír sört a minőségi italok vérkeringésébe. Az 1990-es években néhány sörszerető vállalkozóval új alapokra helyezték a kézműves sörök minőségét, amire nemcsak a szakma, hanem a ragyogó italok kedvelői is felfigyeltek.
A Carlow Brewery Companynál (más néven O’Hara Brewery) dolgozó O’Haráék tradicionális ír söröket készítenek, és a sajt stílusokra szabják a nemzetközi sörváltozatokat. Így látnak napvilágot a jobbnál jobb stoutok, búzasörök és lagerek a z O’Hara Breweryben. A klasszikus főzési eljárásokhoz olyan összetevőket használnak, mint a víz, a maláta, a komló és az élesztő, a végeredmény pedig a szenvedélyből születő, élményszámba menő O’Hara sörök!
Az O’Hara família mozgásba hozta az ír mikrosörfőzdék kerekeit, és beindították az ír sör evolúciójának új szintjét!