Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Midnight Moon

Milyen whiskyk születnek titkon, amikor csak az éjféli telihold világítja meg a whiskykészítők rejtelmes alkimista eszközeit? Erre persze nem kaphatunk teljes értékű választ, mégis bepillantást nyerhetünk praktikákba és a moonshine whiskyk aromavilágába, ha megízleljük a Midnight Moon Moonshine italait! 

A misztikus whiskyk históriája egészen a 18. század utolsó évtizedéig vezet vissza, amikor titkon, a komor éji telihold alatt főztek whiskyket, sokszor a törvények ellenére. Persze nem is beszélhetnénk hamisítatlan moonshine receptről, ha a pompás párlat nem készülne 100%-os amerikai kukoricából kézműves eljárással, kis tételben napjainkban is, ahogyan egykor azt Junior mester kitalálta. A moonshine-oknak nincs olyan kőkemény kukoricás zamata, amit a whiskyrajongók oly gyakran az illegális italokhoz társítanak. Kristálytiszta vízzel keverik ezeket a párlatokat, majd ötlépcsős szűrési eljáráson mennek át, ennek köszönhető a végeredmény, egy sima és lágy, édesen kukoricás ital, amely méltó a legjobb moonshine-ok örökségéhez! 

A 20. században élő Junior ősei receptjei nyomán folyamatosan ízteszteteket tartott a készülő változatokból egy régi szerelőműhelyben, ahol sorakoztak a menő autók. Juniornak annyira megtetszett egy változat, hogy elégedett mosoly villant az arcán, a magasba tartotta mindkét hüvelykujját örömében, mert megszületett a Midnight Moon tökéletes zamata!

Rendezés:
Cikkszám: R2790
Rendelhető
8.650 Ft
Cikkszám: R2788
Jelenleg nem rendelhető!
8.650 Ft
Cikkszám: R2789
Rendelhető
8.650 Ft
Cikkszám: R2787
Jelenleg nem rendelhető!
8.750 Ft