TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Bíbor színű, illatában az aszalt gyümülcsök és a hordós érlelésből származó aromák dominálnak. Jó savérzetű, hosszan tartó, fűszeres, ám kellően gyümölcsös. Kékfrankos, merlot, cabernet franc és kadarka házasítása.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Borvidék: | Szekszárdi borvidék |
Pincészet: | Mészáros Borház |
Szőlőfajta: | Bikavér |
Felhasznált szőlő: | Kékfrankos, Merlot, Cabernet Franc és Kadarka |
Szín: | Vörös |
Jelleg: | Száraz |
Évjárat: | 2019 |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordó típusa: | Tölgyfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 14-16°C |
Ezekhez ajánljuk: | Vad- és marhahúsból készült, fűszeres ételekhez ajánljuk. Kiváló kísérője lehet nehezebb ételeknek, például pörkölt, marhasteak, pecsenye.
|
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!