TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A Jack Daniel Master Distiller sorozatának hatodik palackozását James Howard Bedford-ról nevezték el, aki 1988-tól 2008-ig dolgozott a Jack Danielsnél. Bedford, csak úgy, mint a cég alapítója, a mezőgazdaság területéről érkezett a whisky készítésbe. Épp ezért munkásságának fontos eleme volt az alapanyagok, a gabonák ismerete, az azok kiválasztására való fokozott odafigyelés. A No.6 whisky tehát az alapok fontosságára figyelő változat, jól mutatja, mekkora szerepe van az alapanyagok kiválasztásának a kész italban. Bedford munkássága a gyökerek fontosságára hívta fel a figyelmet, ő innen közelítette meg a Jack Daniels által felállított mottót: - "minden nap megcsináljuk, és minden nap a lehető legjobban".
Származási hely:
i
|
USA |
Régió: | USA >>> Tennessee |
Lepárló/ Gyártó: | Jack Daniels Whiskey Distillery |
Palackozó: | Jack Daniels (Brown-Forman) |
Alapanyag: | Kukorica |
Hordó típusa: | Amerikai tölgyfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását szobahőmérsékleten, jégen, vagy behűtve ajánljuk. |
Illat: | Kellemesen lágy illatokat érzünk, olajos, zölddió, pörkölt mogyoró, egy lehelletnyi füst. |
Íz és lecsengés: | Kóstolásakor tölgyes, vaníliás, komplex ízvilágra bukkanunk. Felfedezhetünk benne banános turmix, karamell, édes kukorica jegyeket, de persze a Jack Daniels megszokott ízvilágát is megleljük a whiskyt kortyolgatva. Lecsengése hosszú, kiegyensúlyozott. |
Füstösség: | Nagyon enyhe |
Szín: | Arany barna |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyasztását önmagában javasoljuk. |
Weboldal: | www.jackdaniels.com |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!