TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Az 1686-ban, több mint 300 évvel ezelőtt alapított gyártó ma is családi tulajdonban van, jelenlegi elnöke a család tizenhatodik leszármazottja. A gyártó specialitása a különlegesen lassan, alacsony hőmérsékleten tartott fermentációs eljárás. Az eredmény sima és gyümölcsös illatú szaké. A Garyubai Junmai készítéséhez Yamada-nisiki rizst használnak melyet 55% -ban políroznak. A Garyubai Junmai Sake egy tiszta ízű és igazán prémium szaké, ajánljuk a kipróbálását.
Származási hely:
i
|
Japán |
Lepárló/ Gyártó: | Garyubai Sake |
Palackozó: | Garyubai Sake |
Alapanyag: | Rizs |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordó típusa: | Tölgyfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását behűtve, vagy szobahőmérsékleten ajánljuk. |
Illat: | Kifejezetten gyümölcsös illatok, körte, gyümölcsök, kompót, fehér tea illata érződik. |
Íz és lecsengés: | Kompót, száraz, rengeteg gyümölcs, enyhe keményítő. |
Szín: | Kristálytiszta |
Ezekhez ajánljuk: | Ázsiai ételek mellé kiváló, de önmagában is felejthetetlen élményt nyújt. |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!