Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Clairin

Clairin

 

A Clairin egy jellegzetes rumfajta Haitin, erősen emlékeztet a fehér rumokra. A Clairin italokat különböző lepárlók készítik, azonban valamennyinek van egy közös vonása: mindegyikük éterien tiszta, kiegyensúlyozott aromakarakterű rummal büszkélkedhet. Ezeket a rumokat gyomirtó és növényvédő szerek használata nélkül állítják elő. A szükséges cukornádat kézzel vágják le, és szamarakkal húzott kocsin szállítják a lepárlókba. A készítők többsége természetes erjesztést használ, és a Clairin rumok többsége 45-56%-os alkoholtartalommal készül.

Haiti ugyan nem nevezhető hatalmas térségnek, azonban elképesztő iramban terjednek a minőségi kézműves párlatokat készítő lepárlók, és egyre igényesebb italokkal örvendeztetik meg a rajongókat. A haiti rumok ellenállhatatlan vonzereje a tisztaságban rejlik: eredeti, azaz nem hibrid nádfajtákból készítik a rumot, az élesztő nélküli spontán erjesztés módszerét használják, illetve sokan archaikusnak nevezett desztillációs metódust követnek.

Mindebből egy izgalmas ital születik: elmondhatjuk, hogy a Haitin készített rumok a kategória legtisztább párlatai közé tartoznak, ezért érdemes mielőbb megkóstolni Haiti legfinomabb rumját, a Clairin-t!

Rendezés:
Cikkszám: R4826
Rendelhető
13.990 Ft
Cikkszám: R4824
Rendelhető
9.990 Ft 8.990 Ft
Cikkszám: R4825
Jelenleg nem rendelhető!
13.990 Ft
Cikkszám: R4827
Rendelhető
13.990 Ft 12.490 Ft
Cikkszám: R4828
Rendelhető
15.490 Ft