TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Az Akashi White Oak Red Blended egy japán kevert whiskey. Tudható, hogy japánban a hazai piacra készülő whiskyk szabályozása némileg megengedőbb az európai előírásoknál. Azonban az export változatokra ez nem vonatkozik, ezek a változatok kizárólag malátát és gabonát tartalmaznak. Az Akashi Red az 1888-ban alapított Eigashima (más néven fehér tölgy) lepárlóban készült. Ez egy meglehetősen füstös aromájú, mégis könnyű és gyümölcsös whisky, mely őszibarack, mandula és szőlő jegyzeteket idéz, kiváló választás a fárasztó munkanapok estéin egy kis nyugtató lazuláshoz.
Származási hely:
i
|
Japán |
Ital típus: | Spirit Drink |
Lepárló/ Gyártó: | White Oak Distillery |
Palackozó: | Eigashima Shuzo |
Alapanyag: | Árpa maláta, gabona |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását szobahőmérsékleten, vagy enyhén behűtve ajánljuk.
|
Illat: | Illatolásakor finom, elegáns visszafogott whisky jegyeket érezhetünk: Széna, maláta, friss citrusok, enyhe tölgy.
|
Íz és lecsengés: | Ízében is a friss, gyümölcsösebb, könnyedebb jegyek érvényesülnek. Szilva, szőlő, frissen vágott fű, faforgács, közepes, gyümölcsös lecsengés jellemzik.
|
Szín: | Világos arany |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyasztását magában javasoljuk, esetleg egy pár csepp vízzel.
|
Weboldal: | www.japanese-whisky.com |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!