Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Xellent

Xellent

Szerelem, idő és szenvedély a svájci Alpokban. Ez a csodás együttállás a Xellent Vodka sikerének titka. Svájc egyedi karakterű vodkájának minden ízéből kirajzolódik a pallérozott mesterek szaktudása, a közel 100 esztendőnyi lepárlói tudomány, a lelkiismeretes kétkezi munka szeretete. A hosszan tartó, fáradtságot nem ismerő munka eredménye a svájci keresztet villantó palack és a benne rejlő letisztult vodka, mely palackba zárta a svájci életörömöt.

Luzern zimankós vidékén az élet sokszor durva és kihívásokkal teli, ám a kemény napokat is megédesíti a Xellent Vodka, a vidék autentikus hegyi párlata. Itt minden a minőség tiszteletével történik a helyi gabonatermesztők tevékenységétől kezdve egészen a palackozásig.

A Xellent vodka számos díjat szerzett az idők során. Többek között dupla aranyat kapott a San Francisco a 2005-ös World Spirit Competition-ön, és megkaparintotta ezüstöt 2017-ben ugyanezen a megmérettetésen.

A gyártó mindenkinek csak ajánlani tudja a Xellent Vodkát, akik szeretik a kellemes és egyéni ízeket.

Rendezés:
Cikkszám: R2851
Rendelhető
20.290 Ft