Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

X-Gin

X-Gin

Mindenki imádja a belga csokit, de vajon mi történne, ha az ország csodás finomsága egy új gin alapanyagává válna? Ezt a megdöbbentő kérdést tette fel magának az X-Gin Distillery, és rövid mérlegelés után belevágtak egy példátlanul izgalmas kísérlet kivitelezésébe: elkészítették az első csokis belga italt, az X-gint!

A belga gin alapja az inkák és a maják ősi italából származik, amellyel a legnagyobb uralkodók oltották szomjukat, ha egy igazi isteni nektárra vágytak. A korabeli lepárlómesterek kieszeltek egy csokis ízekben bővelkedő italt, amelynek titkát nemzedékről nemzedékre adták át utódaiknak. Az ikonikus csokis italt a csokira utaló „Xocoatl” névvel illették, ezt viszont csak a legelőkelőbbek élvezhették. Az X-Gin előfutárának számító ital az ősi források szerint kiváló hatással volt a bölcsességre, és a szerelmi étvágyat is alaposan felpörgette, mivel ez volt az inkák és a maják afrodiziákuma. Szerencsére a csodás Xocoatl receptje nem merült feledésbe, hanem új életre kelt egy belga brand kezében, és megszületett az X-Gin!

Rendezés:
Cikkszám: R4084
Jelenleg nem rendelhető!
1.990 Ft
Cikkszám: R4083
Jelenleg nem rendelhető!
13.990 Ft
Cikkszám: K0113
Jelenleg nem rendelhető!
5.490 Ft
Cikkszám: K0112
Jelenleg nem rendelhető!
2.490 Ft