Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Volcán de mi Tierra

A tequila a mexikói Jalisco síkságon található „Volcan de Tequila” vulkánról kapta a nevét, amely 200,000 évvel ezelőtt tört ki, megformázva a Jalisco régió területét és domborzatát. Ez a kitörés gazdag vulkanikus réteggel borította a talajt, ideálissá téve a kék agávé termesztéséhez. A bazaltban és vasban gazdag talaj különleges ízt biztosít a tequilának. A Volcán a hagyomány és az innováció, illetve Highlands és Lowlands területek tökéletes összhangjaként jött létre, és azon kevés tequila márka közé tartozik, amely saját, dedikált lepárlóban készül. A mexikói Gallardo család és a Moët Hennessy egy közös vacsorájánál született meg az ötlet, hogy készítsenek együtt a család hagyományait tisztelve, de a Moët Hennessy innovativítását használva, egy igazán exkluzív tequilát. Ekkor született meg a Volcan de Mi Tierra tequila.
Mai napig mindössze 62 ember dolgozik a lepárlóban, amely egy régi családi lepárló volt mindaddig, amíg 2017-ben át nem vette a Moët Hennessy és elkezdődött a renoválása. A Glenmorangie mesterlepárlóját hívták segítségül. Mivel a lepárló maga fiatal és az agavé növényeknek 6-8 év szükséges a végleges kifejlődésre, így jelenleg 7 különböző agavé ültetvényről szüretelnek.
Tahona őrlés és préselés, nyitott fa hordós lassú érlelés, rum és champagne élesztő használata és még sok egyéb különleges módszer teszi lehetővé e prémium tequila létrejöttét.
Minden kortyban érezni a tradíció és a profizmus találkozását.

Rendezés: