Trapiche Pincészet
A Bodega Trapiche már 1883-ban a korszerűség jegyében késztette minőségi borait. Az argentin vállalat világszerte elismerést kapott fenséges italaiért. A Trapiche borok szakemberei mindennél jobban szeretik a termőföld kutatását, és mindent megtesznek azért, hogy teljes részletességében megértsék a földet, amin a Trapiche borok szőlője terem. Tudják, hogy ez a föld a legértékesebb kincsük, és a modern technológiával fejedelmi italokat készítenek belőle.
A Trapiche pincészet úttörő szerepet játszott az argentin borászatban. Bevezette a francia szőlőfajtákat. Ők kezdtek elsőként Argentínában francia érlelőhordókat használni, és a mikro terroir borok létrehozása szintén a Trapiche brand nevéhez fűződik.
A szakma elismerő hangon nyilatkozik a Trapiche tevékenységéről. 2016-ban a Trapiche lett a világ legdíjazottabb argentin pincészete a Borszakírók és Borújságírók Világszövetsége (WAWWJ) döntése alapján. A rangos Drinks International magazin pedig 2017-ben a világ legcsodásabb pincészetének nevezte a Trapiche-t, ami egy nem mindennapi elismerés.