Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Titos

Titos

Austinba, Texas első legálisan működő szeszfőzdéjébe kell mennünk, ha szeretnének megismerni az első kézzel gyártott vodka titkait! Az elő amerikai kézműves vodka 1995-ben startolt, és Bert „Tito” Beveridge nevéhez indította újtára. Ugyanis a jó öreg Tito rendelkezett az első törvényes lepárlási engedéllyel Texasban. Hősünk óriási lendülettel alkotta meg a Titos Handmade Vodkát, pedig eleinte minden ellene szólt, és kezdetben az italgyártók ügyet sem vetettek Tito vodkakészítési terveire. A kukorica-alapú vodkát régivágású pot stillekben desztillálták, melynek eredménye egy kristálytiszta és gluténmentes vodka, a rajongók kedvence!

Tito maga készítette a pompás vodka címkéjét, amin a lepárlásban kardinális szerepet játszó eszközök láthatók és az is, hogy ez az éteri tisztaságú ital hatszoros lepárlással készült. A vodka finomhangolásához régi pot stilleket használnak, és valamennyi tételnél alapos tesztet végeznek, hogy az elkészült párlat megfelel-e a minőségi követelményeknek.

Rendezés:
Cikkszám: R4402
Rendelhető
11.495 Ft
Cikkszám: R5758
Rendelhető
15.490 Ft
Cikkszám: R4652
Rendelhető
1.290 Ft
Cikkszám: R4651
Rendelhető
22.990 Ft
Cikkszám: R5757
Rendelhető
54.990 Ft