Tarsier
Trópusi esőerdők, égbeszökő sziklák, Mekong-delta…Olyan tájak ezek, ahová mindannyian szeretnénk eljutni. Délkelet-Ázsia tengernyi különleges ízt rejt, ezekből készít frenetikusan finom gineket a Tarsier ginvállalat.
Két kalandvágyó fiatalember gondolt egy merészet, és hirtelen ötlettől vezérelve egy hátizsákkal bejárta Ázsiát. A koncepció elég meredeknek tűnik…Az viszont kétségtelen, hogy a Tarsier alapítói, Tim Driver és Sherwi Achebuche nemcsak túlélte az utazást a világ legszebb országaiban, hanem élményeikből táplálkozva megalapították a saját ginbrandjüket. Egy olyan vállalatot, amelynek párlatai feltárják Délkelet-Ázsia zamatkincsét!
2017-ben már a boltok polcain volt az első Tarsier Gin. A vállalatot és gincsaládjukat a keleti ország egyik ikonikus állatáról, a bájos papszemes makiról nevezték el. A cuki szőrös csöppség valamennyi Tarsier Gin címkéjén szerepel. Tim és Sherwi szemléletére jellemző, hogy vissza is akarnak adni valamit Ázsiának, különösen fontos számukra a környezetvédelem kérdése. Bevételük 10%-át mindig jótékony célra fordítják, hogy segítsék a veszélyeztetett pápaszemes makik túlélését.