TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A Szent András Bandibá’ sör nemcsak egy újabb, felfedezésre váró IPA. Ez a sör Csupor Márton és a Szent András Sörfőzde mestere, Pekár Mihály folyékony kísérlete, melyet a gyártó szerint a bölcsesség, a lendület és a sör összetevői együttesen alkotnak. Főzése során pilseni, bécsi, illetve cara amber malátákat, valamint polaris, chinook és huell melon komlókat használtak fel. Az eredmény egy lenyűgöző alkotás, tényleg minden benne van, amitől egy finom IPA sokáig az emlékeinkben maradhat. Mindenképp ajánlott a kipróbálása, ha ettől nem kedveljük meg a kézműves söröket, akkor semmitől. (Na jó, akkor kipróbálhatunk azért valami mást.)
Ízkarakter: | Keserű>>>Száraz, citrusos |
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Sörgyár: | Szent András Kézműves Magyar Sörmanufaktúra |
Sörfajta: | Pale ale>>>IPA |
Alapanyag: | Pilsenimaláta, Bécsimaláta, Caraambermaláta, Polariskomló, Chinookkomló, Huellmelonkomló |
Szín: | Világos |
Íz és lecsengés: | A 19. század kísérletező kedve és Dreher Antal öröksége köszön vissza ebben az aranylóan borostyán színű, erősen malátás bécsi ászokban, amely igazi értékmérő lehet egy sörfőző mester tudását illetően.
|
Nemzetközi elismerések, díjak: | 2011 Az Év Sörfőzdéje |
Vélemények
Írja meg véleményét!
|
2020. 02. 24.
Hozta azt az ízt, amire számítottam.
|
2020. 02. 22.
Kiváló! Nagyszerű! Az összes sörükre csak ennyit tudok mondani (még azokra is, amelyek kevésbé ízlenek).