Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Spitz

Spitz

Az osztrák Spitz immár 160 éve készít és forgalmazza fejedelmi italait, a likőrök, a frizzanték és a rumrajongók legnagyobb örömére!

Az Alsó-Ausztriában működő Spitz GmbH 1857-es alapítása óta hatalmas utat tett meg. A vállalatot Salomon Spitz alapította Linzben, ám csak 1918-ban jött el az idő, hogy belevágjanak a legendás likőrök, rumok és snapsok előállításába. A Spitz Linz-Urfahrban egyre ütősebb italok készültek, amiket regionálisan értékesített. 1935-ben jött a fejlődés új lépcsőfoka, ugyanis innentől kezdve Attnang-Puchheim üzemében gyártották a Spitz italait. Már ekkor érezhető volt a szédítő iramban zajló innováció, ugyanis új gyümölcslevekkel és szirupokkal bővítették a termékek egyébként is széles spektrumát.

1945-ben, a második világháború után valósult meg a cég újjáépítése. Walter Scherb, egy fantáziadús kereskedelmi tanácsos vette át a vállalat vezetését, és a Spitz innentől kezdve minden korábbinál több szeszes ital és gyümölcsitalt készített. Walternek annyira megtetszett a vállalat, hogy 1952-ben megvásárolta a Spitz társaságot Walter Spitztől, és továbbra is betéti társaságként működtette. 1955-től kezdve már nemcsak Ausztriában hódítottak a Spitz italai, hanem egész Németországban keresetté váltak. Az osztrák határ megszüntetése után a Spitz olyannyira felkapottá vált, hogy piacvezetővé lépett elő Ausztriában az alkoholtartalmú italok ágazatában. A Spitz italait, gyümölcsleveit, finom szirupjait azóta is egyre többen szeretik.

Rendezés:
Cikkszám: R2730
Rendelhető
5.490 Ft
Cikkszám: R0599
Jelenleg nem rendelhető!
12.890 Ft
Cikkszám: R3028
Rendelhető
7.999 Ft
Cikkszám: R1118
Rendelhető
6.750 Ft