Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Skyy

Skyy

A SKYY vodka egy büszke amerikai ital egyenesen San Fraciscóból! A SKYY vodka üstökösszerűen emelkedő karrierje 1992-ben indult a prémium italok világában. A menő amerikai vodka aromáinak kialakítását az innováció inspirálta. Maurice Kanbar, a SKYY vodka atyja 89 éves volt az ital kitalálásakor, közel 60 éves vállalkozói múlttal (ráadásul Kanbar a Mensa csoport tagja volt, amely a világ legmagasabb IQ-val rendelkező embereit foglalta magába). Kanbar alapította 1972-ben Manhattan első multiplex színházát, és élénken foglalkoztatta az újdonságok feltalálása, hiszen összesen 50 szabadalom fűződött a nevéhez, amelyek között egy új megközelítésű puzzle, illetve injekciós tűvédő is szerepel.

Maurice Kanbart a tökéletes Martini aromakarakterének kialakítása is izgatta, és rengeteg energiát fektetett ebbe a kérdésbe. A megoldás nem volt rakétatudomány, hanem egészem kézenfekvőnek bizonyult: csak arra volt szükség, hogy sokkal jobb vodkával kezdődjön a koktél karakterének megalapozása.

Szerencsére hősünk egy leleményes, találékony vállalkozó és mérnök volt. Kanbar a fejlesztések hosszadalmas fázisaiban sosem ismerte a nem fogalmát, és mindent bevetett, hogy minden korábbinál kiválóbb vodkát készítsen. Maurice Kanbar lehető legtisztább vodka kialakítására és páratlan minőségre törekedett: a vagány végeredmény az amerikai SKYY vodka lett. A SKYY vodka a létező legtökéletesebb alap egy klasszikus Vodka Martinihoz vagy Vodka Tonikhoz. 2006-ban a SKYY vodkát a Campari csoport vásárolta meg, amelyhez olyan nagyszerű márkák tartoznak, mint az Aperol, az Espolón Tequila, a Grand Marnier, vagy a Wild Turkey Straight Kentucky Bourbon.

A Campari csoport által a SKYY vodka még keresettebbé vált nemcsak Amerikában, hanem szerte az egész világon.

Rendezés:
Cikkszám: R1812
Jelenleg nem rendelhető!
6.990 Ft
Cikkszám: R1813
Jelenleg nem rendelhető!
6.990 Ft
Cikkszám: R1814
Jelenleg nem rendelhető!
6.750 Ft
Cikkszám: R3463
Jelenleg nem rendelhető!
7.990 Ft
Cikkszám: R3352
Jelenleg nem rendelhető!
4.190 Ft
Cikkszám: R0592
Rendelhető
6.350 Ft
Cikkszám: R0593
Rendelhető
7.450 Ft
Cikkszám: R3116
Jelenleg nem rendelhető!
30.990 Ft