Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Skully

Skully

A Hollandiában működő Skully egy innovatív ginvállalat, amely nyit a keleti, fűszeresebb ízek felé, hogy új árnyalatokkal színesítse a klasszikus alapvetésű ginek zamatát. A kiindulópont mindig természetes gyógynövényekből áll, fűszerek és gyümölcsök felhasználásával. A desztillálás a szélmalmok országának déli részén történik, és a palack díszítőelemei is megérnek egy misét. Minden palackon felvillan egy vészjósló koponyás logó, így már az üveg is felébreszti az ember kíváncsiságát, hiszen nem mindennap látunk ilyen lenyűgöző palackot. Sokan úgy vélik, hogy a Skully palack kiürülés után LED-lámpával megvilágítva is egészen zseniális és kísérteties megvilágítást adhat egy halloweeni bulinak.

Szóval a Skully egy igazi kreatív „creepy” gin, amely kísérteties designjával és keleties ízeivel hoz új lendületet a klasszikus ginszcénába.

Rendezés:
Cikkszám: R3242
Rendelhető
15.990 Ft
Cikkszám: R3244
Rendelhető
16.990 Ft