TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Borvidék: | Szekszárdi borvidék |
Pincészet: | Sebestyén Csaba Pincészet |
Szőlőfajta: | Bikavér |
Felhasznált szőlő: | 36% Kékfrankos, 11% Kadarka, 26% Merlot, 24% Cabernet, 3% Sagrantino |
Szín: | Vörös |
Jelleg: | Száraz |
Évjárat: | 2018 |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 14-18°C |
Ezekhez ajánljuk: | Vad- és marhahúsból készült, fűszeres ételekhez ajánljuk. Kiváló kísérője lehet nehezebb ételeknek, például pörkölt, marhasteak, pecsenye.
|
Vélemények
Írja meg véleményét!
|
2017. 11. 18.