Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Santiago de Cuba rumok

A beszédes nevű Santiago de Cuba rum a könnyed, egyúttal temperamentumos rumok hazájából, Kubából indult világhódító útjára. Kuba a különleges illatok, a remekbeszabott rumzamatok és a szemet gyönyörködtető színek földje, ahol a kubai rumok sajátos esszenciája keveredik az egyedi rumok ízeivel. Már a rumkészítés ősi mesterei is úgy gondolták, hogy az igazán fenséges rum rettentő könnyed és sima: ezt az utat követik a Santiago de Cuba rum szakértői is.

Ezt a nagyszerű italt a rumkészítés energiától lüktető fellegvárában, Santiago de Cubában gyártják, mióta a kubai forradalmi kormány 1960-ban államosította a Bacardi üzemét. A Santiago de Cuba a régió legnagyobb rumkészítő mestereinek és a rumgyárak dolgozóinak emléke előtt tiszteleg, akik a kemény és embert próbáló forradalmi küzdelmek után az üzemek tulajdonosaivá váltak.  

A különleges kubai klíma adja a Santiago de Cuba rum gyümölcsös illatvarázsát, a ragyogó barna színt és az édes, egyúttal mégis erős aromakaraktert. Ez az ital hűen ápolja a kubai rum ősi örökségét, és elhozza nekünk az isteni illat, a könnyed aroma és a magával ragadó zamat „szentháromságát”!

Rendezés:
Cikkszám: R2087
Rendelhető
6.990 Ft
Cikkszám: R1678
Jelenleg nem rendelhető!
16.790 Ft
Cikkszám: R2088
Jelenleg nem rendelhető!
6.399 Ft
Cikkszám: R4273
Jelenleg nem rendelhető!
239.890 Ft
Cikkszám: R2947
Rendelhető
89.990 Ft
Cikkszám: R4213
Kizárólag rendelésre
1.999.999 Ft