TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Az érett kajszibarack kimagasló íz- és illatharmóniája teszi különlegessé. Ízében is hamisítatlan, zamatos, testes és édes kajszi, kellemes alkoholérzettel. Rézangyal kajszibarack pálinkája három kiváló barackpálinka házasításából készül. A három párlatból kettő kifejezetten meghatározó alkotója az egésznek, hisz a pálinka testességét, lecsengését a kisüsti barack adja, míg az üde, friss, virágos jegyeket az egylépcsős eljárással készült párlat mutatja. A harmadik, szinte jelzésértékű mennyiségben megtalálható tétel adja meg a szélesebb, lekvárosabb, testesebb jellegét a palackba kerülő barackpálinkának. A házasított kajszibarack pálinkánk mintapéldája a különböző eljárások által elért, különböző ízjegyek és illatkarakterek értékeinek összeadódásának.
Az akár különböző eljárással készített pálinkákat egyenként bíráljuk és a legfőbb jegyek és karakterek mentén osztályozva felvázoljuk azok íztérképét. A Classic kollekciónk tagjait ezen tételekből a fogyszatói visszajelzések szerint állítottuk össze úgy, hogy az igények mentén kialakított ízvilág hosszútávon azonos maradhasson, ezáltal biztosítva az általunk oly fontosnak tartott állandó minőséget!
Az akár különböző eljárással készített pálinkákat egyenként bíráljuk és a legfőbb jegyek és karakterek mentén osztályozva felvázoljuk azok íztérképét. A Classic kollekciónk tagjait ezen tételekből a fogyszatói visszajelzések szerint állítottuk össze úgy, hogy az igények mentén kialakított ízvilág hosszútávon azonos maradhasson, ezáltal biztosítva az általunk oly fontosnak tartott állandó minőséget!
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Ital típus: | Házasított pálinka |
Pálinkafőzde: | Rézangyal Pálinkafőzde |
Gyümölcs: | Barack |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-19°C |
Illat: | A kirobbanó fűszeresség és a barackvirág üdésségét érezzük illatoláskor |
Íz és lecsengés: | Friss lekváros zamatok, kellemes, nem túl édeskés karakter. Utóízében az alkoholok szépen besimultak az italba, ízben komplex kerek ital. |
Szín: | Kristálytiszta |
Ezekhez ajánljuk: | Aszalt gyümölccsel készült ételekhez, szárnyasokhoz, palacsintához remekül illik. |
Vélemények
Írja meg véleményét!
|
2023. 07. 22.